Maja Nikolić oglasila se nakon što su mediji objavili da je u nedjelju prijavila bivšeg dečka u policijskoj stanici Rakovica zbog prijetnji pištoljem i uznemiravanja.

Na pitanje da li je istina da je bivšeg dečka A.A. (1979) prijavila zbog prijetnji i uznemiravanja, Maja je najprije počela da zamuckuje i brani se.

-Da, ali nemam komentar na tu priču. Ne mogu da pričam o tome. Demantujem, zato što ne mogu da dam izjavu jer novine uvijek pišu poluinformacije – rekla je Maja, a potom nastavila “svoju priču” i tvrdila da demantuje navode da je prijavila bivšeg, uz tvrdnju da su “sve to poluifnormacije”.

Foto: Red

-Nikada nisam bila u Hitnoj pomoći, a u policiji sam bila zbog svojih stvari i to je moj privatni život. Ne mogu da dajem komentar na takve izjave zato što uvijek imate poluinformacije. Uopšte ne znam ko vam je to javio. Ne, policija ne može da laže. Bila sam u nedjelju u policiji, ali iz sasvim drugog razloga -rekla je ona.

Na kraju je, vjerovatno zbunjena, ipak priznala da je prijavila bivšeg i da ne može da pričao o slučaju jer je u toku istraga.

-Istraga je u toku i nemam prava da pričam o tome – završila je bijesna Maja.

(Explicit/ Telegraf)

Originalni tekst