Marko Janjušević Janjuš napustio je “Elitu”, kako bi danas u rodnom Prijepolju zajedno sa porodicom obilježio 40 dana od smrti svog brata Mihajla.

Rijaliti takmičar se nakon promjena vratio u luksuzno imanje u Šimanovcima, a evidentno je da bol u Janjuševom srcu je sve jača.

Bivša emotivna partnerka Marka Janjuševića, jedna je od rijetkih takmičara “Elite” koja je sa nevjericom i tugom primila vijest o tragičnoj smrti Mihaila Janjuševića.

Maji Marinković je nakon saznanja da je Janjuš ostao bez brata pozlilo.

Čim je malo došla sebi, otišla je da se presvuče i obukla je crnu trenerku, što nije uobičajeno za ovu rijaliti učesnicu, koja je u Bijeloj kući uvijek dotjerana.

Međutim, kako dani prolaze, njena tuga ne jenjava. Ona je vidno potresena zbog Janjuševe tragedije, a jedini u kući, pored nje, kog je Janjušev gubitak toliko slomio je Uroš Stanić.

  • Poznato je da je mladi Mihailo svojevremeno podržao Maju kada je bila u vezi sa njegovim bratom Markom. Ona mu to nikada nije zaboravila. U momentu kada su je svi osuđivali što rastura brak Janjušu, on je javno rekao da misli da su njih dvoje jedno za drugo i da su dobar par. Kako god djeluje u rijalitiju, Marinkovićka je dobar čovjek i veoma je emotivna. Zbog toga ovoliko pati za Jaškovim bratom iako sa njim više nije u ljubavnom odnosu, za razliku od ove Aneli koja, uprkos svemu što se izdešavalo, samo vreba priliku da obnovi romansu sa Janjuševićem. Ona konstantno ističe koliko je njoj teško, dok Maja pati i to sve drži u sebi, ne skrećući pažnju na sebe u ovom tragičnom trenutku – ispričao je izvor upućen u sva dešavanja između Maje i Janjuša.

Svojevremeno, Janjušev pokojni brat Mihailo se oglasio za medije kada je rekao:

– Digla se velika medijska prašina o mom storiju, gdje sam napisao da je Maja bolja snajka od prošle. To stoji. Sve što sam htio da kažem na tu temu, napisao sam u tih nekoliko riječi. Maja i Marko su odličan tandem, mislim da je njima zanimljivo da se svađaju i da su se našli. Sve sam rekao na svom storiju, što se mene tiče, biće bolja snajka od prošle.

(Express)

Originalni tekst