Poznata doktorka tvrdi da dobro poznaje rijaliti učesnicu i ističe njene vrline

Maja Marinković uglavnom je kroz učešće u rijaliti programima ostala upamćena po promeni izgleda tokom vremena, fizičkim obračunima sa svojim partnerima i lapusima. Međutim, Nada Macura tvrdi da to uopšte nije Maja, već da Marinkovićeva ima pregršt kvaliteta:

Foto: Zoran Sinko

 

– Za Maju moram reći da je vrlo pristojna devojka, nije u potpunosti onakva kako je gledaoci vide, iskrena je u svojim odgovorima. Odrasla je uz oca i ima kućno vaspitanje – rekla je Macura za „Red tv“ i izazvala more komentara:

Foto: TV Pink printscreen

 

Ova ima šifru 100%“, „Maja ima kućno vaspitanje“? Vaspitao je belopotočki podvodač“, „Šta smo mi godinama gledali?“, „Pristojna devojka Maja Marinković? Gospođa Macura ponekad treba da ćuti. Zaista vređa inteligenciju“. „Nado trepnite dvaput ako ste oteti“…

Podsetimo, kontroverzna zadrugarka se svojevremeno sukobila sa kaskaderom Urošem Ćertićem, a nedavno je sve došlo na naplatu.

Foto: ATAIMAGES

 

Majin otac Radomir Taki Marinković, otkrio je da je platio kaznu za svoju ćerku.

– Istina je, išao sam da platim kaznu u Rumu, u sud, Ćertić je tužio moju ćerku. On sme samo nad slabijima, a ono što je on radio, to ljudi zaboravljaju. Prvo je dobio hiljadu evra, sada tri hiljade – rekao je Taki za pomenutu televiziju.

sledeća vest

Originalni tekst