Veza Maje Marinković i Zvezdana Slavnića izgleda ne bi trebalo nikoga da čudi, budući da su njih dvoje, prema navodima starletine drugarice, bili u šemi čitavo ljeto prije ulaska u Zadrugu!

Navodno, u aferu je posumnjala upravo Zvezdanova vanbračna partnerica Ana Ćurčić, pa su zbog toga prekinuli da se viđaju, ali su strasti podgrijane otkako žive zajedno u Bijeloj kući. 

– Ljetos je bila neka privatna žurka na kojoj su se našli i Maja i Zvezdan i tada su i kliknuli. Te večeri je počeo njihov odnos, tačnije tajna afera! Bili su i intimni, ali odmah su se dogovorili da budu kombinacija. Maja je čak iznajmila tajni stan na Zvezdari. Tamo su se ona i Zvezdan tajno viđali skoro svako veče. Baš se bila zatreskala, a vala i on je! Pričala je u to vrijeme i da joj kasni ciklus i da je možda u drugom stanju. Razvijala je ozbiljne filmove u glavi, plašila se malo Takija, ali je planirala da zadrži dijete jer joj se Zvezdan baš dopao, primila se na njega kao na Janjuša. Srećom, ispostavilo se da je uzbuna lažna – navodi Majina drugarica, a onda otkrila kako je došlo do raskida.

Foto: Pink

-Zvezdan s nije javljao Maji i ona je odmah počela da pjeni, a onda joj je javio da moraju da iskuliraju. Poslao joj je tajnu poruku: “Javi se, Z”. Ona ga je odmah pozvala, krenula drvlje i kamenje po njemu, ma jedva ju je smirio! Objasnio joj je da je nekako ubijedio Anu da iskulira i da ne sumnja. Znam da mu je Ana zaprijetila da će ga otkucati policiji ako se ispostavi da ju je prevario. Ona njega očigledno ima u šaci za nešto opasno, pa se on primirio, a Maju je to smorilo, pa se i ona ohladila. Sada imaju dogovorenu priču da se znaju iz grada, na ćao-ćao, i toga se drže. Sreća da Ana nema pojma da je afera bila sa Majom, inače bi tek letjelo perje – zaključuje izvor.

(Express/ Srbijadanas)

Originalni tekst