Maja je bila ubeđena da Bilal flertuje sa drugom devojkom, što je nju izbacilo iz takta pa je napravila haos u njihovom stanu.

Maja Marinković i Bilal Brajlović obnovili su svoju romansu nakon izlaska iz “Zadruge”, a trenutno žive zajedno u iznajmljenom stanu u Sarajevu. 

Iako oni svoj odnos predstavljaju kao idiličan, realnost je ipak malo drugačija. Naime, njih dvoje su navodno imali ozbiljnu svađu koja se završila čak i fizičkim okršajem zbog Bilalovog flerta sa drugom devojkom. 

Foto: Aleksandar Jovanović

– Maja i Bilal su bili u nekom kafiću preko dana i za susednim stolom su sedele neke devojke koje su ih pitale da li mogu da se fotografišu sa njima. Sve je bilo u najboljem redu dok u nekom trenutku Maja nije promenila izraz lica i rekla Bilalu da krenu u stan. Kada su stigli ona je napravila haos, gađala ga je jastucima, čašom, nasrtala na njega… On je pitao šta se desilo i zašto je poludela, da bi mu ona rekla da je sve videla i da nju niko ne može praviti budalom. Da sumnja da je on sa jednom od devojaka koje su se sa njima slikale bio i da nju ne pravi budalom – kaže izvor. 

U celu priču su umešali i Takija koji je namolio Bilala da ode kod Maje u stan kako bi izmirili odnose, što je on i uradio. 

– Bilal je bio šokiran, gurnuo je na krevet i istrčao iz stana. Zvao je drugare i sve im ispričao, pa je na dva dana uzeo hotel da ga Maja ne bi našla. Ona je nakon dva dana kako se on uopšte nije javljao i nije znala gde je, nazvala Takija i rekla mu da dođe po nju. Onda je Taki zvao Bilala da vidi šta se dešava. Zamoli ga da ode u stan kod Maje i da se pomire, da ne bije on put do Sarajeva za džabe. Tako je i bilo. Bilal je Maji rekao da ako se slična situacija ponovi završavaju zauvek – završava izvor.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sport

Nastavlja se rat Obradovića i Ražnatovića

Košarka

Nastavlja se rat Obradovića i Ražnatovića

Nastavlja se rat menadžera Miška Ražnatovića i košarkaškog trenera Željka Obradovića. Poslednji kamen spoticanja u njihovom odnosu je dosadašnji košarkaš Partizana Jam Madar, koji je danas potpisao za Fenerbahče.

Sve Mats Vilander: Đoković igra najbolji tenis u životu

Originalni tekst