Aktuelna zadrugarka, Maja Marinković, ne krije da i dalje gaji emicije prema bivšem partneru Filipu Caru, ali je rekla i da je jako srećna što će on uskoro postati otac, te da će mu sa zadovoljstvom čestitati rođenje deteta.

Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a odnosi sa bivšim dečkom i ocem deteta, Filipom Carem, sve su bolji. Iako su na emotivnu vezu stavili tačku, njihova komunikacija je odlična.

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

 

Sada se nakon Majine izjave, oglasila i Aleksandra Nikolić. Aleks je kratko odgovorila Marinkovićki.

– To je baš lepo od nje. Evo baš se zahvaljujem unapred i želim joj ono što ona želi meni i mojoj bebi od srca – poručila je Aleks sarkastično.

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst