Kažu da je svim pjevačima istovremeno najteže, ali najljepše da pjevaju u rodnom gradu. Sa tim se slaže i nekadašnji pobjednik „Zvezda Granda“ Mahir Mulalić koji je sinoć definitivno opravdao očekivanja svojih sugrađana.

Mulalić je sinoć održao spektakularan koncert u Gračanici gdje se okupio veliki broj ljubitelja njegovog glasa, koji su ga prije samo tri godine doveli do trijumfa u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu.

Foto: Ig

Nekoliko hiljada ljudi dočekalo je Mahira koji ih je razgalio najvećim hitovima koje je pjevao tokom učešća u „Zvezdama Granda“.

Osim što je pjevač dočekan uz ovacije i gromoglasan apauz, fanovi su za Mahira pripremili specijalno iznenađenje.

Naime, Zvezdu Granda dočekao je poklon uz predivan buket cvijeća što ga je potpuno ostavio bez teksta.

A koliki je profesionalac i koliko voli svoju publiku, Mahir je dokazao sinoć kada je bolestan i sa temperaturom izašao na scenu.

Foto: Ig

Uprkos virusu koji ga je uhvatio publika nije mogla ni da pretpostavi šta se zapravo dešava budući da se Mulalić na sceni veselio kao nikada.

– Moj grad me je kao i uvijek oduševio, puno mi je srce. Sa njima uvijek doživim noć koja se ne zaboravlja. Iako sam pjevao sa povišenom temperaturom, mnogo sam oduševljen što je publika sa mnom pjevala jednoglasno. Još uvijek sam pod velikim utiskom. To je moj grad! – rekao je Mahir za medije.

Foto: Ig

(express/grand)

Originalni tekst