Popularna pjevačica Madona odgodila je turneju nakon što je zbog bakterijske infekcije završila na intenzivnoj njezi, a njen rođak otkrio je kako se porodica pripremala na najgore.

Madonino stanje je bilo toliko ozbiljno da su se njeni rođaci “spremali na najgore”, rekao je član porodice za DailyMail.com.

Kako je ranije objavljeno, 64-godišnjakinja je pronađena bez svijesti u Njujorku u subotu i prebačena je na intenzivnu njegu, gdje je navodno, intubirana preko noći.

U srijedu je njen menadžer Gaj Oseari (Guy Oseary) objavio da pati od “ozbiljne bakterijske infekcije” i da joj je potrebno vrijeme da se oporavi, pa je odgodila svoju turneju, koja je trebala početi u Vankuveru 15. jula.

Rođak pjevačice rođene u Mičigenu rekao je za DailyMail.com da su proveli nekoliko teških dana nesigurni hoće li se izvući. Član porodice je rekao da je šokantni kolaps bio “otrežnjenje” za Madonu, koja vjeruje da je “nepobjediva” i da se jako trudi da se pripremi za turneju

-Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kom pravcu će se ovo okrenuti, a njena porodica se pripremala na najgore. Zato je to od subote držano u tajnosti. Svi su vjerovali da je možemo izgubiti i to je bila realnost situacije – rekao je rođak.

Originalni tekst