Da li znate šta je zajedničko konobarima, frizerima, lekarima i svim ostalim zaposlenima koji svoje radno vreme provode stojeći ili hodajući? Svi oni traže udobne cipele koje podržavaju stopalo i obezbeđuju siguran korak kako bi sprečili negativne posledice na zglobove i kičmu.

foto: Deichmann
foto: Deichmann

Upravo takvu cipele mnogi kupci pronalaze u radnjama Deichmann, gde su modeli obuće i modnih dodataka brenda Skechers zvezda ovog meseca i od 27. februara pa sve do 5. marta nesnižene artikle naći ćete na posebnoj akciji.

Skechers patike godinama imaju kultni status, upravo među populacijom koja veći deo dana provodi na nogama. Popularne patike stekle su vernost kupaca činjenicom da je u pitanju kvalitetna, lagana obuća dizajnirana sa ciljem da pruži maksimalan komfor, a zbog pristupačne cene ove patike su omiljeni izbor mnogih porodica.

Skechers zasluženo osvaja

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

Deichmann prodavnice su uvek nudile veliki izbor obuće popularnog brenda Skechers. Ovih dana na policama su izloženi dobro poznati modeli kojima se iznova vraćamo, kao i patike iz nove kolekcije koje donose nov i svež dizajn.

Ženske i muške patike dolaze u najpopularnijim bojama poput crne i bele, ali i u trendi, zabavnim kombinacijama poput crvene, plave, metalik akcenta i palete pastelnih boja.

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

Deca ih obožavaju

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

Skechers patike su ovog meseca u centru pažnje Deichmanna, pa je sada prava prilika da cela porodica pronađe nove omiljene patike među izloženim modelima. Skechers posebno cene roditelji koji traže trendi i kvalitetne patike za svoje mališane, čija cena neće premašiti budžet, s obzirom na to koliko brzo deca u razvoju prerastu svoje cipele.

Kako bi pronalazak patika bio još jednostavniji, tu je i posebna akcija na nesnižene Skechers artikle koja u Deichmann radnjama traje od 27. februara do 5. marta.

Ako ste planirali da uskoro potražite novi par patika, uputite se u Deichmann, gde vas čekaju uzbudljivi modeli Skechers obuće i modnih dodataka po pristupačnim cenama. Ceo asortiman Skechers modela, kao i drugih brendova Deichmann prodavnica, naći ćete na zvaničnom sajtu.

Originalni tekst