Ona nije samo igračka. Ona je deo porodice.

Od kreatora horor filmova — Džejmsa Vona, koji je autor franšiza Saw, Insidious, The Conjuring, i kompanije Blumhouse, koja je producirala filmove Halloween, The Black Phone i The Invisible Man — stiže potpuno novo lice horora.

M3GAN je najnovije otkriće veštačke inteligencije. Ona je lutka koja deluje stvarno, programirana da bude najbolji prijatelj deteta i najveći saveznik roditelja. Genijalna robotičarka Džema koja radi u kompaniji igračaka dizajnirala je lutku M3GAN koja sluša, gleda i uči. Vremenom ona postaje prijatelj i učitelj, pratilac i zaštitnik deteta sa kojim je povezana.

Džema iznenada postaje starateljka osmogodišnje sestričine Kejdi koja je izgubila roditelje (Vajolet Makgro, The Haunting of Hill House), ali se ne snalazi u ulozi majke za koju je niko nije pripremio. Pod izuzetnim pritiskom na poslu, Džema odlučuje da spoji prototip M3GAN sa Kejdi u pokušaju da reši sve svoje probleme, što će se pokazati kao odluka sa nezamislivim posledicama.

Kako M3GAN i Kejdi razvijaju sve čvršću vezu, tako Džema postaje sve užasnutija što njena kreacija, koju je osmislila da bi pomogla Kejdi u zalečenju emotivnih rana, uči neverovatnom brzinom… i što M3GAN možda uočava „opasnosti” po Kejdi tamo gde one uopšte ne postoje.

Glavni producenti su Džejson Blum i Džejms Von, a film M3GAN je režirao nagrađivani reditelj Džerard Džonston (Housebound). Scenario je napisala Akela Kuper (Malignant, The Nun 2) na osnovu priče koju je osmislila zajedno sa Džejmsom Vonom. Izvršni producenti filma su Alison Vilijams, Mark Kačur, Rajan Turek, Majkl Klir, Džadson Skot, Adam Hendriks i Greg Gilrit.

U filmu M3GAN takođe igraju Roni Čeng, Brajan Džordan Alvarez, Džen Van Eps, Stefan Garno-Monten i Lori Dandži.

Kreativni tim koji je radio na filmu M3GAN obuhvata direktora fotografije Sajmona Rabija (Mortal Engines), scenografa Kima Sinklera (dobitnik Oskara za umetničkog direktora filma Avatar), montažera Džefa Makevoja, kostimografa Danijela Krudena i kompozitora Antonija Vilisa.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb-sajta:www.skyshowtime.rs. Mesečna pretplata za SkyShowtime platformu je 5,99€, uz sedmodnevnu besplatnu probnu verziju i uz mogućnost otkazivanja kad god želiš.

Pogledaj trejler ovde: https://www.youtube.com/watch?v=7r5B01ReaoQ   

Originalni tekst