Luna i Marko razgovarali su s predstavnicima medija ispred restorana gde njena sestra Nina slavi 18. rođendan, a tom prilikom ona je otkrila da će večeras popiti čašu vina:

– Čašu, pijem samo jednu čašu vina. Trudnice mogu da popiju samo jednu čašu. Sestra mi ne slavi 18. rođendan svakog dana. Ja se sećam svog 18. rođendana, to je baš ozbiljan trenutak, ulaziš u neke ozbiljne godine- kazala je Đoganijeva i prisetila se svog 18- og rođendana.

ATA Shots

Progovorila o trudnoći… Luna

– Moj 18. rođedan je bio neorganizovan. Ne sviđa mi se ni moja haljina od tada, ali lepe su uspomene, bila sam sa svojim ljudima. Nisam se ni napila, nešto mi je tu falilo. Tad sam tek krenula da izlazim, slavila sam ga u klubu.

Luna je nakon priče o punoletstvu prokomentarisala i odnose u braku s Markom, ali i o trudnoći. Nekadašnja rijaliti učesnica nedavo je izgubila bebu, zbog čega je ovu trudnoću neko vreme krila od javnosti:

– Nije vladala velika euforija zbog moje prethodne trudnoće. Tada smo čak okačili i klip gde smo saopštili.  Ovoga puita smo rekli da ćemo biti pametniji odlučili smo da sačekamo, Imali smo goste kad asam mu saopšštila pa sam ga pozvala u toalet i tiho sam mu rekla: Oke trudna sam, bio si u pravu- kazala je Luna, a Marko se nadovezao:

– Ja sam joj rekao da je trudna i rekao sam joj:”Idi kupi test,m veruj mi trudna si”.

Đoganijeva je odlučila i da medijima prizna da čeka devojčicu čije će ime počinjati slovom “L” što je ujedno početno slovo njenog imena:

– I sada kada je sve kako treba, objavili smo. Biće devojčica i zvaće se na slovo “L”. Sviđa nam se to drugo ime, Mia je sa početnim Markovim slovom, a druga devojčica će biti s početnim slovom moga imena. 

Printscreen

Obelodanili termin rođenja drugog deteta… Luna i Marko

Luna i Marko istakli su i da njihova ćerkica Mia nije još svesna činjenice da će uskoro postati starija sestra:

– Mia nije svesna, ali zna da je u maminom stomaku beba, pa ona mazi.

Tokom intervju, Marko je otkrio i da mu je ogrebotina na licu posledica igranja sa ćerkom i da mu povrede nije nanela supruga:

– Imam ogrebotinu, nije me Luna iznabadala, već me je Mia ogrebala. Odmah sam vam iskreno rekao – kazao je Miljković, a onda ponosno otkrio i da druga ćerka stiže na dekin rođendan:

– Termin je u oktobru. Prošao je prvi deo koji je naporan. A termin je 12. oktobra kada je Gagijev rođendan. Eto to je eksluzivno- otkrio je Marko. 

Šta su još kazali Luna i marko pogledajte u videu ispod:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst