Pevačica Severina Vučković dobila je podršku brojnih kolega sa javne scene kada je Vrhovni sud u Zagrebu ukinuo odluku Županijskog suda o starateljstvu nad njenim sinom kojeg je dobila sa biznismenom Milanom Popovićem.

Među onima koji su je podržali našla se i pevačica Luna Đogani, koja je na svom Instagram profilu objavila snimak sa Severininog nastupa na kojem peva pesmu „Rođeno moje“ i plače.

Stihove koji glase: „Jer što me nije ubilo, snagu mi je ulilo. Budi mi dobro, na meni kola nek’ se slome“, Vučkovićeva je zamenila novim: „Jer što me nije ubilo… neće me ni ubiti. Na njima kola nek se slome“.

Foto: Instagram printscreen

 

Kazna za svakoga ko digne ruku na majku! Detetu je najpotrebnija majka, uvek i zauvek – napisala je Luna u opisu objave.

Podsetimo, Milan se povodom ovog slučaja oglasio i nazvao pevačicinu reakciju „medijskim cirkusom“.

Foto: printscreen

 

– Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odlukom veća od pet vrhovnih sudija. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i druge sudije ovog postupka su nanele nenadoknadivu štetu našem detetu – rekao je Milan Popović za RTL, a onda dodao:

– Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156.


sledeća vest

Originalni tekst