Luna priznala da uživa da udovoljava svojim naslednicama u svemu.

Popularna pevačica Luna Đogani danas je završila kompletno renoviranje soba za svoje ćerkice Miu i Lanu. Posvećena majka brinula je o svakom detalju, kako bi stvorila savršen prostor za svoje mezimice.

Foto: printscreen/Instagram

 

Sobe su uređene u nežnim nijansama bebi roze i bele boje, čime je postignut bajkovit i topao ambijent. Poseban detalj koji čini ove sobe jedinstvenim su kreveti označeni imenima Mie i Lane.

Foto: printscreen instagram/luna_djogani/

 

Luna je izjavila da je izuzetno srećna što je uspela da stvori idealno okruženje za svoje ćerkice, u kojem će moći da rastu i razvijaju se.

– Uživam da ih usrećujem. Ja se sećam koliko je moja mama brinula o meni i sestri i koliko je sve to prenela na nas. Sada sam ja ta koja svojim ćerkama pružam detinjstvo kakvo zaslužuju da imaju, da budu prave devojčice okružene samo lepim stvarima – govori Luna i dodaje:

Foto: printscreen instagram/luna_djogani/

 

– Naravno umeju da budu malo i nemirne kao i sva deca, ali moram da kažem da nas zaista slušaju i da nisu problematične kao neka deca koju poznajemo. Marko je naravno kao otac malo strožiji, ali za tim i nema potrebe jer kažem kad im jednom kažeš da nešto ne može, ne trebaš dva puta da im ponavljaš – završila je Luna. 

Nina Đogani na maturu došla sva u perju, grudi stisla korsetom: Oglasila se i Luna, sestri poručila samo jedno (FOTO/VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst