Luna Đogani proteklih godina tvrdila je da se ne pronalazi u muzici, a sada je priznala da je pjesmu ”Kontra” dugo čuvala u fioci i čekala pravi momenat da je objavi.

-Ova numera je novogodišnji poklon našoj vjernoj publici. Pjesma je dugo stajala u fioci i mislim da je sad idealno vrijeme da je izbacim. Za sve ostalo ne mogu da pričam i planiram, jer za sada mi je ovako dobro – počela je Luna, i istakla da ne namjerava da uskoro objavljuje još pejsama.

-Nikada se ne zna, odlučila sam da radim ono što osjećam i što volim, a to je svakako muzika. Izbacivala bih samo na naš kanal i to je dovoljno – smatra Đoganijeva.

Duete joj nude odavno, ali Luna je trenutno fokusirana na porodicu i sopstvene projekte, te se na nastupe po klubovima ne bi vraćala. Novim spotom za pjesmu je prezadovoljna, budući da je u njemu statirao i njen izabranik, Marko Miljković.

-Imam ponude za duete odavno još, ali za to ne mogu ništa da garantujem. Nastupe ne planiram. Što se spota tiče, treba da se poklopi dobra ekipa, dobra energija i trud. Imala sam sjajnu ekipu i moram priznati da uopšte mnogo novca nije uloženo u spot, koliko je ljubavi i pozitive. Ponosna sam na svoj tim – otkriva Luna.

Pored mnogih lijepih stvari, u protekloj 2022. godini Luna je doživjela i gubitak bebe, a za kraj poručuje da sa porodicom i miru i sreći želi da završi ovu i dočeka narednu godinu, sa puno radosti.

-Novu godinu ćemo ove godine provesti u krugu prijatelja u kućnoj varijanti, baš tako želimo da završimo ovu godinu. Radujemo se sljedećoj – zaključila je Luna Đogani.

(Express/Alo)

Originalni tekst