Pjevačica Luna Đogani otkrila je kako će provesti Novu godinu, ali i šta joj je sve loše prethodna godina donijela.

-Prošle godine smo izašli da proslavimo Novu godinu, Mia je bila baš beba. A ove godine nećemo, bit ćemo malo mirniji jer nam je ova godina bila baš burna. Ova godina nam je bila baš… Prvog januara smo bili zaraženi koronom, haos, sve se redalo, loše stvari, jedna za drugom . Zato smo ove godine odlučili da proslavimo lagano, u krugu prijatelja, neka večerica, kući, sa kćerkicom, možda i legnemo ranije, tako nam odgovara. Umorili smo se malo od 2022. godine – navela je Luna.

Đoganijeva se prisjetila i velikog udarca koji je preživjela kada je izgubila bebu, pa je otkrila da nije dozvolila sebi da pada psihički.

-Naučili smo da se sve u životu dešava sa nekim razlogom, tako je trebalo, tako je suđeno, ne treba padati, upadati u depresije, treba pogledati oko sebe i vidjeti šta je to dobro što već imaš, a ja hvala Bogu imam mnogo toga dobrog oko sebe i to me je održalo da kažem sebi: “Okej, idemo dalje, biće, desit će se ponovo”. Ti teški trenuci su tu baš da biste ojačali za neke lijepe stvari – ispričala je ona u emisiji.

(Express/Kurir)

Originalni tekst