Autor brojnih hitova folk muzike Aleksandar Radulović Futa otkrio je da mu pevač Aca Lukas još uvek duguje novac, kao i da je stvar sada otišla u ruke javnih izvršitelja.

Aleksandar Futa Radulović poslednjih je dana u centru pažnje nakon što je, prema pisanjima medija, zbog dugovanja na ime autorskih prava obrisan kanal pevačice Jelene Karleuše, a nedugo zatim, pokrenuta je tema ko i koliko novca od estradnjaka duguje Raduloviću i njegovoj pokojnoj supruzi Marini Tucaković.

Foto: ATA Images

Aleksandar Futa Radulović

Između ostalog, naširoko se pisalo i o Futinom odnosu sa Acom Lukasom, a on je sada otkrio da je spor sa folkerom još uvek uvek u toku, te da mu Vuksanović i dalje duguje novac:

Foto: ATAIMAGES

Aca Lukas

Taj sudski spor nema veze sa Jutjubom, imam dve presude da mi duguje novac, ali to je akonto dugovanja novca. Na kraju mi nije isplatio i sad to ide preko javnih izvršitelja – rekao je Futa.

Naslednik svih autorskih prava tragično preminule tekstopiskinje, Marine, pokrenuo je postupak i protiv Karleuše, koja ga je nakon gašenja kanala kontaktirala:

Foto: Foto: ATA images

Jelena Karleuša

Zvala me je, ali ja nisam hteo ni da razgovaram, pa sam je prebacio na ekipu koja radi u naše ime. Sud neće ništa rešiti, može samo da konstatuje, a to je da su autori u pravu. Ako drugi žele da nastave kao ona ići će glavom kroz zid, pa ćemo videti dokle će doguratirekao je Futa.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst