Na ove Dejanove uvrede nije ostao nem folker Aca Lukas kojem je ovaj Dragojevićev nedžentlmenski gest i te kako zasmetao:

Foto: Marko Đoković

Ne voli kad se neko ružno odnosi prema ženama… Aca Lukas

– Ne podnosim kada se bilo ko prema bilo kojoj ženi ponaša bahato i sadistički samo zato što misli da je muško, a u stvari je p***a. Video sam da se oglasila istrošena truleks krpa iliti bivši od Dalile kojem jedino neko neće da dira ribu (da ne budem vulgaran) ako počne da se zabavlja sa ženkom krokodila – kaže Lukas.

Printscreen / Instagram

Tamara i Dejan

– Preko one stvari su mi nerelani rijaliti izdanci koji misle ako su bili u ovakvom formatu da mogu da pričaju i da se*u po kome god hoće, a nisu svesni da su oni puni g***na sami sa sobom – žestoko je udario Lukas.

Printscreen/Instagram

Dragojević tvrdi da njegova devojka nema ni Instagram, a nije ni javna ličnost

On smatra da je nedopustivo da Dejan vređa voditeljku ni u medijima ni na društvenim mrežama:

– Uopšte ne ulazim u to ko je u pravu i ko je šta rekao, ali nedopustivo je da takav čovek vređa žene u medijima, ili na društvenim mrežama, pa mediji prenesu to je totalno nebitno, samo zato što misli da je muško. Očigledno da ima problem sa ženama… Izgleda da ih slabo čuva. Možda je najbolje da nabavi muškarca za devojku, pa možda u tom slučaju održi vezu. Tu devojku koju je on isprozivao poznajem i znam da nije prostitutka. Sve i da jeste otkud mu pravo to da iznosi i takvog kretena ne treba puštati da lupeta po novinama. Treba izmusliti neki novi časopis neka se zove “Rrijaliti retard” i neka tamo seru i lupetaju gluposti. Ponavljam, ne branim nikoga i ne znam šta je bilo među njima i ne zanima me taj deo, ali me zanima kada čitam u medijima da naiđem na takve bljuvotine izgovorene od ljudi kojima treba zabraniti da pričaju. Počinjem da imam osećaj da od svih tih rijhaliti idiota živimo nerealan život. Pun mi ih je više – izričit je on.

Podsetimo, Dragojević je demantovao da je u vezi sa Tamarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve izmislila samo kako bi bila u medijima.

– Stop! Voditeljka mi nije devojka. Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije jer je videla da izlati na portale je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo je u ovom slučaju novac medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režim britkom saboljom. Ne diraj mečku. Moja devojka nit ima Instagram, niti je u medijima. Ona je sad pored mene, dosta mi je devojaka koje idu sa splava na splav- zaključio je Dejan na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst