Sada se oglasio Luka Ivanović, odnosno srpski predstavnik na izboru za Pesmu Evrovizije 2023. godine i priznao da 10 godina poznaje Konstraktu, kao i da je s njom u odličnim odnosima:

Insider Marko Đoković

Oglasio se i objasnio u kakvom je odnosu sa Konstraktom… Luk Blek

– Konstrakta ima veze sa svim ovim zato što mi je bila mentalna podrška. I ona i ja nismo navikli da budemo u ovom, evrovizijskom formatu. Nismo navikli da budemo u takmičenju ove veličine, ovolike pažnje – kazao je prvo Luk Blek koji će nas predstavljati pesmom “Samo mi se spava” čiji je autor upravo Kostraktin saradnik:

– Bila mi je mnogo velika podrška, kao prijatelj pre svega. Mi se znamo više od 10 godina. Značilo mi je da mi kaže samo kako bi trebalo da se osećam. To je to. Pesmu nije radila ona, već njen saradnik Milovan Bošković, on je dodao završne dodire produkcije – dodao je on za “K1”.

Public

Maja Nikolić prva pokrenula priče o relaciji između Luka i Konstrakte

A priče da je Bleku tetka prošlogodišnja predstavnica Srbije, Konstrakta, pokrenula je pevačica Maja Nikolić:

– “Luk ‘Crnaković’, poznatiji kao Luk Blek, sestrić je prošlogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, Konstrakte. Ona mu je i dala ideju za pesmu kada joj se na jednom sastanku požalio kako mu se stalno spava. Posle svega nekoliko minuta, Konstrakta mu je dala papir na kome je bio napisan tekst pesme ‘Samo mi se spava’. Ona je refren za pesmu smislila za samo tri minuta, dok su njih dvoje sedeli u kafiću i pili kafu. Dala mu je i ideju da u tekst doda i deo na engleskom. Luk ju je odmah poslušao, a ostalo je istorija- piše u video-snimku na Majinom Instagramu, koji je podelila sa Tik toka.

Instagram

Ana Đurić Konstrakta

Konstrakta negirala da je u srodstvu sa Lukom Blekom!

S druge strane, Konstrakta tvrdi da nije u srodstvu sa Lukom i da je laž kako je iskoristila svoj uticaj da bi on pobedio.

– Nisam Lukova tetka, niti sam mu pisala pesmu, ali svako ima pravo da piše i govori šta želi. Taman posla da je zahvaljujući meni pobedio! Istina je samo da mu je jedan član mog tima pomogao da što bolje osmisli nastup i poboljša pevanje – kaže Konstrakta i dodaje da bi svi trebalo da ga podržimo:

– Nezahvalno je da prognoziram da li će pobediti na Evroviziji. Treba što bolje da se pripremi, a ostalo je na publici i žiriju. Na ljudima je da ga podrže, kao što su i mene prošle godine.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst