Nemačka policija u Frankfurtu pokrenula je danas istragu povodom snimka na kome se vidi da pripadnici obezbeđenja udaraju jednog navijača pesnicama i nogama tokom meča između Portugalije i Slovenije u osmini finala Evropskog prvenstva, prenosi danas AP.

ЛУДИЛО: Редари брутално тукли навијаче на мечу Португалије и Словеније (УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК)

FOTO: EPA

Evropska fudbalska unija (UEFA) je danas saopštila da je „svesna incidenta koji se dogodio između redara i navijača na utakmici Portugalije i Slovenije i osuđuje svako nasilničko ponašanje“.

– Incident je sada predmet policijske istrage. UEFA neće dalje komentarisati incident dok se istraga ne završi, saopšteno je iz UEFA.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Portugalija je pre dva dana u Frankfurtu u osmini finala EP posle boljeg izvođenja penala pobedila Sloveniju ukupnim rezultatom 3:0.

Portugalski mediji su juče objavili snimak, koji navodno prikazuje pripadnike obezbeđenja koji zadržavaju dve osobe u betonskom tunelu koji vodi ka terenu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Dok je jedna osoba okrenuta licem ka zemlji, grupa ljudi u prslucima sa oznakom ‘Stjuard’ (redar) okružuje drugu osobu uza zid i čini se da je jedan od njih udario osobu tri puta u glavu. Ta osoba je kasnije prikazana kako leži na zemlji, dok je drugi pripadnici obezbeđenja udaraju pesnicama i nogama, naveo je AP.

– Svesni smo toga i već istražujemo, navodi se na zvaničnom nalogu policije u Frankfurtu na društvenoj mreži Iks (X).

Snimak incidenta koji sledi je uznemirujuće prirode i molimo sve kojima takav sadržaj može da pogorša zdravstveno stanje, kao i maloletne osobe, da ga ne emituju na svojim uređajima.

—–

—-

A fan was repeatedly punched and kicked by a steward while restrained by others stewards during Portugal vs Slovenia, and then after he wrestled his way to the ground he was kicked and punched by multiple stewards.
Unacceptable, this should never happen!!!pic.twitter.com/FrSp6Coug5 — Football Report (@FootballReprt) July 2, 2024

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst