Košarkaška reprezentacija Australije pobedila je Portoriko sa 90:75 u pripremnoj utakmici za Olimpijske igre, a bivši igrač Partizana i NBA as doživeo je nezgodu na ovom susretu.

ЛОШЕ ВЕСТИ ПРЕД ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Повредио се бивши играч Партизана

FOTO: EPA

Loša vest za Australijance je to što se povredio Dante Egzum. Nezgodno je pao i udario glavom u koleno svog saigrača. Lekari su brzo izašli na parket, meč je zaustavljen i posle nekoliko minuta otišao je u svlačionicu sa lekarskim timom. Dobra vest je da se vratio na klupu i ostatak meča gledao je u civilu.

Očekuju se dodatni pregledi i snimanje i mala je verovatnoća da će igrati protiv Francuske u narednoj utakmici. Australija je u grupi sa Španijom, Kanadom i Grčkom na Olimpijskim igrama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Currently in Orléans, France, covering some Olympic prep games. Dante Exum fell hard on a play and was looked at by Australia’s trainer. Doesn’t seem to be concerning but perhaps something to watch. pic.twitter.com/fL0bZWnxW7 — Grant Afseth (@GrantAfseth) July 19, 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst