Sanja je u emisiji Puls Srbije otkrila šta je motivisalo da se bavi temama koje se tiču zrelih žena, a prokomentarisala je i video o vezama u zrelijim godinama, koji je privukao veliku pažnju.

ATA Photos

Sanja Marinković, voditeljka

To je došlo spontano gde su moje neke mlađe saradnice koje su stalno imale neke komplimente na moj račun pitale pitanja poput šta da treniraju, kako da se hrane, koju kremu da kupe, itd. Dakle, razne stvari. Onda sam ja shvatila da bi možda bilo pametno da sve ono što sam slušala svih ovih godina od mojih gostiju koji su mnogo mudriji hvala Bogu i pametniji, nekako pretočim u neke male video sadržaje i da se bavim ženama mojih godina, a koje imaju drugačiju energiju – rekla je Marinković i dodala:

Pokušavam da objasnim da kada dođu u ove neke godine nikada ne uzmu život kao konačan. Sada sam u pedesetim i ne bi trebao više, da nosim ni dekolte, da idem na žurke ili da imam partnera sa kojim ću voditi ljubav i u tome uživati. Onda kada se pogledaju neke žene na svetkoj i našoj sceni koje izgledaju fantastično i u ozbiljnim su zrelim godinama, a kakvu energiju imaju. Tada sam shvatila da nešto što sam ja shvatila i naučila prenesem damama koje se osećaju drugačije, a stalno me pitaju na drušvenim mrežama. Odlučila sam da radim te male savete.

ATA Photos

Sanja Marinković, voditeljka

Voditeljka se potom osvrnula na video koji je izazvao veliku gledanost.

Vidim da ih je zaintrigiralo ono “zbog čega je zabavljanje u zrelim godinama, možda lepše nego kad si mlađi” i znam da ima ona rečenica kada sam rekla “verujte mi, da je uživanje u seksualnom odnosu možda i bolje nego kad ste mlađi”. Tada su krenuli različiti komentari poput “jao gde je tebi mesto”. Mada te loše komentare su uglavnom imale žene i onda nekad volim da kažem “da se u ovoj zemlji vodi tihi rat među ženama”. Umesto da smo solidarne, da se podržavamo, da u zrelim godinama imamo optimizma, da se šalimo na svoj račun, mi bre ratujemo – rekla je Marinković.​ ​

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst