Pop pjevačica Ana Nikolić otkako je kročila na muzičku scenu ne prestaje da intrigira javnost bilo svojim pjesmama, nastupima, privatnim životom ili uopšte pojavom i drastičnim transformacijama koje su u njenom slučaju česte. Tema koja izaziva reakcije i koja je jedna od komentarisanijih na društvenim mrežama svakako je izgled Ane Nikolić koji je i ovog puta šokirao javnost.

Naime, iako se na neko vrijeme povukla iz javnosti, pjevačica se oglasila za medije povodom tragične smrti sina Marine Tucaković, tekstopisca Milana Radulovića Laće sa kojim je njegovala blizak prijateljski odnos, te svoje emocije podijelila za medije.

Budući da veliku pažnju javnosti privlači svakim potezom i u svakom pogledu, očekivano je i sada izbila u prvi plan kada je vidno potrešena i uznemirena stala ispred kamere, a izgled Ane Nikolić ovog puta je izazvao različite reakcije.

Potpuno slomljena zbog pomenutog tragičnog događaja,vidno rastrojena i ispijena, Ana je svojom pojavom izazvala podijeljene komentare na društvenim mrežama i dok njeni vjerni fanovi u superlativu komentarišu svako njeno javno izlaganje i izgled, mnogi su zabrinuti najnovijim njenim izdanjem komentarišući da od one izazovne “djevojke od čokolade” nije ostalo ni traga.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Ono što je svima takođe zapalo za oko jesu brojni ožiljci na Aninom licu te se mnogi pitaju šta se desilo sa pjevačicom koja je svojevremeno blistala u punom sjaju.

(express/story)

Originalni tekst