Anđela dugo je ćutala o svom odnosu sa porodicom, a sada je otkrila nepoznate detalje.

Anđela Šparavalo je sada u „Eliti“ priznala da su se njeni roditelji mnogo svađali, zbog čega su člesto i lomili stvari po stanu. 

Ona je zatim izjavila da će otići kod dede i babe da živi sa njima, ako joj veza sa Bojanom ne uspe. 

Foto: Youtube prinstcreen

 

– Je l’ su oni lomili po stanu kad su se svađali? – rekao je Đedović

– U, ma da, koliko puta, nije tata bio alkoholičar, bio je sportista, išao je na treninge – rekla je Anđela.

– Kakvi ste bili đaci? – pitao je Đedović.

– Brat je bio onako dobar, ja sam bila bolji đak tako vrlodobra. Tatu je nerviralo da nam pomaže, rekao nam je da radimo sami, da idemo kod babe i dede i da nam oni pomognu – rekla je Anđela.

Foto: Youtube prinstcreen

 

– Je l’ zbog toga ne dozvoljavaš da ti se mešaju u odnos sa Bojanom? – rekla je voditeljka.

– Pa i mojoj majci nisu dozvoljavali da bude sa mojim ocem, ona je bežala od kuće, pa su na kraju završili zajedno – rekla je Anđela.

– Da li bi volela da živiš sa Bojanom napolju, je l’ bi pre živela sa njima ili Bojanom? – glasilo je pitanje. 

– Ako sve bude kako treba bićemo zajedno napolju, ako se promene neke stvari. Ja bih najviše volela da živim sa bakom, nju najviše volim – rekla je Anđela

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

sledeća vest

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Ubice, Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23), u noći između subote i nedelje, odšetali su iz Dunavske ulice nakon što su monstruozno ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića (23). Od njih već 5 dana nema ni traga ni glasa, a srpska policija raspisala je potragu za njima, ali i apelovala na sve građane koji imaju informacije o njima, da to prijave.

Hitna evakuacija putnika: Aerodrom Ove 3 žene u Srbiji zatekla je ista sudbina u februaru: Presudili im oni koje su volele Danima ga pratili: Određen pritvor osumničenima za ubistvo Milana Šuše u Zemunu Završeno suđenje roditeljima dečaka ubice! Evo kad se nastavlja (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst