Harisova izjava koja već postaje antologijska inspirisala je jednu tviterašicu da od nje napravi pesmu.

Haris i Melina Džinović rastali su se nakon 22 godine zajedničkog života, tokom kojeg su dobili dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana. Od momenta kad su stavili tačku na bačnu zajednicu, pevač je više puta javno govorio o njihovom zajedničkom životu i razlazu, dok je Melina mudro ćutala sve vreme.

Foto: ATAIMAGES

 

Bivšu suprugu Džinović je optužio da je zloupotrebila njegovu darežljivost i toleranciju, a pevačeve izjave, poput „Kriv sam samo što sam dav’o“ ušle su u anale.

Internet je preplavljen brojnim mimovima koji su inspirisani Džinovićem i njegovim izjavama, a pojedini su počeli i da ih tetoviraju.

Foto: ATAIMAGES

 

Sada je Tviterašica pod pseudonimom Volshebna, inspirisana Harisovim izjavama, napisala pesmu i sve to objavila na ovoj društvenoj mreži.

Ljudi zovite mi Harisa Džinovića napravila sam mu pesmu:“Kriv sam samo što sam davo“ – napisala je ona uz snimak numere za koju je napisala tekst.

Ispod njene objave odmah su počeli da se ređaju komentari, a tviteraši su bili oduševljeni njenim radom: „Bravooo“, „Imamo hit“, „Umirem“, „Ovo je letnji hit“…

Da li će ovaj potencijalni hit doživeti da ga neko otpeva, ili će sve ostati u okviru šale na društvenim mrežama ostaje nam da vidimo.

Šta će reći Haris i Melina? Zbog Đininog zmijskog tela u provokativnom bikiniju gore društvene mreže! (FOTO)

sledeća vest

Srbija

Očajan otac farmaceuta nestalog na Suvoj planini: Milan se javio supruzi u podne. Bio je srećan zbog sina... Oluja pogodila deo Kruševca! Na ovo su Prijepoljci čekali 10 godina!

Srbija

Na ovo su Prijepoljci čekali 10 godina!

Posle 10 godina u Zdravstvenoj stanici u Kolovratu ponovo je počela da radi laboratorija i stomatološka ordinacija. Predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić u društvu direktora Opšte bolnice Prijepolje Branka Gojakovića, direktora Doma zdravlja Elmedina Čičića i Aleksandra Lazića, direktora Zdravstvenog centra Užice obišao je ovu zdravstvenu stanicu kao i onu u Brodarevu.

(VIDEO) Grad i kiša opet u Užicu! A posle nevremena, neverovatan prizor! Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte...

Srbija

Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte…

Na velikom otvorenom kupalištu u Pirotu otvorena je letnja sezona! Novi bazeni u okviru Sportskog centra izgrađeni su prošle godine i za nekoliko meseci rada imali su više od 90.000 posetilaca. Prema rečima direktora Sportskog centra Nenada Đorđevića ove godine biće ih više jer su, kako je rekao, uslovi odlični a cena karata veoma pristupačna!

Originalni tekst