Erika Marfi je 1. maja na Twitteru uzbuđeno podijelila fotografiju svog svjetlucavog dijamantnog prstena na ruci, s napisanom porukom na kojoj je pisalo “Hoćeš li se udati za mene?” naškrabano na komadu papira.

-Bila je ovo nevjerovatna godina s mojim muškarcem – napisala je opčinjena buduća mlada uz fotografiju.

-Jutros prije nego što sam otišla na posao ostavio je ovo u kupatilu, da nađem. Rekla sam da.

Kako piše NY Post, Erika je objasnila da je pronašla prsten kad se ujutro probudila kako bi otišla na posao.

-Doletio je u Atlantu iz Detroita kako bi me zaprosio jer je ovo bio vikend naše prve godišnjice – napisala je u komentaru.

Iako je Erika bila oduševljena načinom na koji je njen sadašnji vjerenik, Monta Homes, postavio pitanje, korisnici društvenih mreža nisu dijelili njeno oduševljenje. Reakcija je bila toliko snažna da je dospjela čak i na The Shade Room, popularnu stranicu na Twitteru koja je pitala korisnike bi li bili zadovoljni ovakvom prosidbom.

-Umm… bilješka? Istrgnuta tako? – napisala je jedna skeptična osoba.

-Nije mogao upotrijebiti barem cijeli list papira? – rekao je drugi, dok ga je treći jasno nazvao “užasnim i bez truda”.

Neki su branili Homesa, ističući da neki ljudi jednostavno ne vole ekstravagantne prosidbe.

-Svi ste navikli na prosidbe koje se rade samo za društvene mreže i lajkove… Kako mislite da su prosidbe izgledale prije! – insistirao je jedan korisnik Twittera.

-To je njen muškarac i rekla je da. Pustite ih na miru – napisala je druga korisnica.

Treća je dodala: “Nikada nisam vidjela ovako nešto. Neobično, ali hej! Nismo svi isti!”.

Kasnije je Erika na svom profilu na Twitteru objavila objavu sa stranice The Shade Room, te napisala kako nije mogla vjerovati da će nešto tako jednostavno kao prosidba izazvati toliko reakcija ljudi.

(Express/cdm.me)

Originalni tekst