Anđela je istakla da je ponosna na pesmu koju je snimila, jer je dugo vremena priželjkivala takvu numeru.

Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica prijavila se na takmičenje „Pesma za Evroviziju“ sa numerom „Gnezdo orlovo“ koja je za kratko vreme skrenula pažnju javnosti, ali i podigla pravu buru na mrežama. 

Naime, Breskvicu su napadali da je snimila „genocidnu pesmu koja govori o etničkom čišćenju Albanaca na Kosovu“.

Foto: E-stock

 

Ona je sada gostovala u jednoj emisiji i prvi put progovorila o negativnim komentarima sa kojima se susrela zbog svoje pesme. 

– To je normalno, pogotovo za mene. Uvek kad nešto izbacim, prvo bude haos, pa onda sve kako treba. Ružno je, jako ružno, neki komentari su besmisleni, ali sam ja toliko ponosna na tu pesmu i jedva čekam prvi nastup, da vide kako zvuči uživo jer mi ne veruju kako će to da zvuči. Svaku pesmu, svaki tekst će svako drugačije da razume. To je i lepota ovog posla. Ne znam ko je šta čuo ovde, mi smo je predstavili kao borbu dobra i zla i da će dobro uvek pobediti, a može i da se prenese na privatne situacije, da se neko pronađe u privatnim borbama koje ima.

Breskvica je istakla da je očekivala veliki odziv po pitanju pregleda na mrežama, ali da su je iznenadili komentari i reakcije ljudi. 

Foto: E-Stock

 

– Očekivala sam dosta pregleda, jer imam puno fanova, ali ovakve reakcije i komentare nisam. Mislim da ljudi nisu dugo čuli ovakvu srpsku pesmu. Oduvek sam htela da imam jednu ovakvu pesmu, privatno to volim da slušam i smatram da je moj glas baš za takvu muziku. Nije bilo planirano da se prijavimo na takmičenje jer nismo imali pesmu koja dobro predstavlja našu zemlju. I onda me je Heni pozvao, rekao da ima pesmu koju niko neće, a ja hoću. Niko je ne bi hteo jer nije moderna – zaključila je pevačica u emisiji „Kec na jedanaest“.


sledeća vest

Originalni tekst