FRENK Kaminski stigao je tokom leta u Partizan kao veliko pojačanje iz NBA lige, međutim, i dalje je u procesu prilagođavanja na evropsku košarku i zbog toga je jedan od „najkritikovanijih“ igrača crno-belih ove sezone.

ЉУДИ, ДА ЛИ СТЕ ВИ ДОБРО? Супруга кошаркаша Партизана у неверици

FOTO: M. Vukadinović

Zbog toga su navijači znali burno da reaguju na društvenim mrežama, pa su čak slali i uvredljive poruke njegovoj supruzi Eš Kaminski, koja se zbog ovog problema oglasila na svom kanalu na Tiktoku.

Eš Kaminski, inače novinarka, obratila se povodom izvinjenja jednog od navijača koji su se pokajali zbog ružnih reči o košarkašu Partizana, nakon čega je komentarisala i „napade“ na njenog supruga prethodnih mesec dana. Istakla je da njena stranica nikako nije adresa za to…

„Toliko je ružnih stvari i mržnje… Ljudi govore najružnije stvari na mojoj stranici u poslednjih mesec dana jer tim mog muža ne igra dobro. Kao prvo – da li ste vi dobro, ko to radi? Ja sam žena, ja ne igram košarku, ovo je moja stranica. Znate šta, evo jednog novog pravila – ako kažete nešto vulgarno, odvratno, ako pretite, sve sam to dobijala, pa sam morala da gasim komentare što nikada pre nisam – odmah ćete biti blokirani. To je to, ljudi, ovo je moja srećna stranica, tako da prestaje ovaj hejt od danas“, ispričala je Eš Kaminski.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst