Za Mitra Mirića vezuju se mnoge propijene i neprospavane noći, on je stekao status legendarnog pjevača narodnih pjesama, rado govori o pehovima koji ga zadese na nastupima, ali o ženi nikada nije govorio.

Ipak, prije dvije godine kao bomba je odjeknula vijest da pjevač ima i ljubavnicu. Kako su tada prenosili regionalni mediji, više od dvije godine je tada bio u vezi sa pjevačicom Draganom Janićijević koja je poznata pod pseudonimom Lepa Gaga.

Mitar je zbog Gage redovno odlazio u njeno rodno selo koje se nalazi pored Prokuplja. Inače, Dragana je od Mitra mlađa punih 30 godina, što dodatno izaziva komentare javnosti.

Pisalo se i da je zbog toga upao u ozbiljne probleme sa suprugom Suzanom Mirić.

– To ona radi da bi sebi digla cijenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrijebi, pa slika i tako. Idemo dalje – izjavio je Mirić i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma

-Šta će mi žena reći? Ništa!

DRAGANA MITAR PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON 7. OPERACIJE NOSA: Evo kako izgleda sada

– Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći, ništa! To je dio profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to – izjavio je svojevremeno na ovu temu.

Folk pjevač Mitar Mirić je jednom prilikom na svojoj zvaničnoj stranici objavio fotografiju svoje supruge i male unuke.

Mnogi su iznenađeni izgledom njegove supruge koju smo tada svi imali priliku da vidimo.

Izgled supruge slavnog folkera je bio nepoznat, a mora se priznati da je zaista prelijepa. Vjerovatno je to razlog zašto je Mitar uvijek nasmijan na fotografijama, a bogami i na snimanjima spotova ili emisija.

(Express/Espreso)

The post LJUBAVNICU SMO VIĐALI, ALI ŽENU NE: Supruga Mitra Mirića je prava ljepotica appeared first on Express.

Original Article