Kada je odlučila da se potpuno povuče sa javne scene i daleko od očiju javnosti uživa u mirnom životu posvećenom porodici, pjevačica Indira Radić u tom momentu riješila je i da svoju privatnost zadrži za sebe.

Budući da se na javnim događajima gotovo ne pojavljuje i da već duži vremenski period nije medijski zastupljena, malo ko se uopšte sjeća da je u jednom periodu njen emotivni status i te kako punio novinske stupce, a ljubavnik Indire Radić, Goran Kurtuma i pjevačica tada su bili glavna tema kuloara.

Kako su davnih dana mediji prenosili, ljubavnik Indire Radić poslije devet godina napustio je svoju suprugu Vesnu i njihovo dvoje djece nakon što se upustio u ljubavnu avanturu sa pjevačicom, a par je tada navodno planirao i da vezu kruniše brakom čim se Goran razvede od zakonite supruge.

– Indira i Goran se jako vole i ne mare za komentare drugih ljudi. Toliko su ozbiljni da će se vjenčati čim se Goran razvede. Brakorazvodna parnica je u toku i on će već za nekoliko mjeseci biti slobodan čovjek, tako da će Indira i njena jača polovina uskoro biti muž i žena.

– Radićeva će se poslije vjenčanja, koje će biti samo u krugu porodice, preseliti u Ameriku, gdje inače njen dečko ima firmu – izjavio je svojevremeno izvor blizak pjevačici , a na ovu temu progovorila je i ostavljena Vesna, te otkrila šokantne detalje o vezi svog supruga i poznate pjevačice.

– Prije tri godine otkrili su mi tumor na materici i imala sam dvije teške operacije. Dok sam se borila za život, moj muž i Indira su se znojili po hotelima u Americi, a imam i dokaze za to – sve račune koje je plaćao. Ja radim u banci, završila sam ekonomski fakultet, i ništa ne pričam u prazno.

-On je od Indire često dolazio izgreban i izujedan, i priznao mi je da mu je to ona napravila. Ako ja kao njegova supruga nisam sebi dozvolila takvo ponašanje tokom odnosa, ne razumijem kako jedna ljubavnica može to da radi – rekla je Vesna tada za “Star”.

Originalni tekst