AKTUELNO

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Bikovima 'PUCA' veza, Lavovi ponovo u priči sa bivšima

Izvor: Novosti, Foto: Pixabay.com ||

Pročitajte šta nam spremaju zvezde u maju kada je ljubav u pitanju.

Ovan

Porodica od vas traži da joj se više posvetite. Sa druge strane partner vam poklanja više pažnje i vi uživate u tome. Slobodni mogu da upoznaju osobu sa kojim će ostvariti lepu i stabilnu vezu.

Bik

Maj vam donosi promene i na ljubavnom polju. Zapravo sve što je klimavo sada puca. Veze koje su čvrste opstaju.

Blizanci

Komunikacija vam je prenaglašena. Kažete nešto u trenutku a ne mislite tako. Baš vas ta impulsivnost može dovesti u situaciju gde partner puca i ne može više da podnese vaše napeto stanje. Slobodni mogu kroz igru reči da daju lepe signale osobi koja je preko posla povezana sa vama.

Rak

Vama se smeši neočekivana trudnoća. To će definitivno vaš odnos uobličiti i otvara vam vrata za jedan potpuno novi svet. Slobodni preko posla upoznaju osobu sa kojom će imati turbulentan odnos.

Lav

Zauzeti Lavovi će imati ozbiljan i konkretan razgovor sa partnerom. Tada ćete znati da li nastavljate ili je definitivno kraj. Slobodnima se vraća velika ljubav iz prošlosti!

Devica

Vama se može desiti da jedno prijateljstvo preraste u lepu ljubavnu vezu. Zauzeti ne treba da preterano razmišljaju o budućnosti već da sada u ovom trenutku uživaju sa partnerom.

Vaga

Nočekivani troškovi u maju mogu da dovedu do sukoba i svađa u porodici. Partner će biti nervozan i nema puno razumevanja. Slobodni će imati više ljubavnih ponuda. Na vama je da odlučite šta želite.

Škorpija

Dosta posesivnosti i ljubavnih scena će biti u maju. Zastanite i razmislite da li vi dajete povoda za to?! Slobodni će imati kratku i strasnu ljubavnu aferu!

Strelac

Partner traži od vas više pažnje i da zajednički donosite odluke. Vi ste navikli u trenutku a njemu to smeta. Sedite i pokušajte zajedno da isplanirate nor godišnji odmor. Slobodni preko prijatelja upoznaju osobu koja im se neće dopasti na prvi pogled ali kroz druženje menjate mišljenje.

Jarac

Previše ste okupirani sitnicama. Partneru to smeta i želi od vas da se malo opustite i budete spontaniji. Slobodni uživaju u svojoj slobodi ali neće biti imuni na jedno spektakularno udvaranje sredinom maja!

Pročitajte još: Horoskopski znakovi koji izbegavaju brak: Oni teško izgovaraju sudbonosno "da"

Vodolija
Preko posla upoznajete osobu koja će vas jako privući. Vi ćete imati kočnicu jer je ta osoba zauzeta. Vi odlučute da li se upuštate u tu avanturu! Zauzeti će imati lep mesec i uživaće u ljubavi!

Ribe
Vama je sve vezano za posao. Oni koji su u vezi imaće ozbiljan razgovor sa partnerom jer partner više nama razumevanja za vaš prekovremeni rad. Slodobni u provodu sa kolegama upoznaju veoma zanimljivu osobu!

Autor:

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Pogledajte šta su vam zvezde priredile za danas!

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Vage na sedmom nebu, ne zanima ih šta će biti sutra! Lavove čeka dan za pamćenje

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Pogledajte šta su vam zvezde priredile za danas! Neke očekuje iznenadni USPEH, a neke…

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Lav se ZALJUBLJUJE, a jedan znak očekuju OZBILJNE PROMENE

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Krenite u akciju! Pravi je trenutak da PREUZMETE KONTROLU nad situacijom

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Ovnovi se zbog uspeha osećaju sjajno, a evo šta će se Bikovima danas isplatiti!

Original Article