OVAN

U ovom periodu ste posebno zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada ili osobama. Izgleda da će vas privlačiti više od jedne osobe i da to može da izazove konfuziju i haos u vašem ljubavnom životu.

BIK

Prolazite kroz turbulentan period kada je ljubav u pitanju, ali naći ćete rešenje problema u narednom periodu. Pošto imate potrebu za promenom, najbolje je da je ne gušite, već da transformišete svoj ljubavni život tako da izgleda onako kako želite.

BLIZANCI

Nastavićete u istom maniru. I dalje će vam biti bitno da se zabavljate i da osećanja budu intenzivna, ali ćete od sada pa nadalje više ceniti trajnost od intenziteta doživljaja. Stoga ćete želeti da se skrasite pored nekoga.

Shutterstock

Ljubavni horoskop

RAK

Stupićete u komunikaciju sa nekim ko će vam se dopasti. To ne mora biti komunikacija oči u oči, već može biti i neka vrsta virtuelne veze. Ovo je svakako vreme kada imate više prilika da flertujete sa nekim na društvenim mrežama i u virtuelnom svetu interneta.

LAV

Ušli ste u period u kome ćete biti prinuđeni da razmišljate o prošlosti i da se bavite ljudima iz vaše prošlosti. To je zato što je potrebno da nešto naučite iz analize prošlih iskustava, a možda čak i da još nešto doživite sa nekim iz vaše prošlosti.

Shutterstock

DEVICA

Moguće je da ćete se tako snažno zaljubiti da će vas uplašiti snaga emocija i strasti. Nećete ličiti na sebe. Prihvatite to jer lepo je biti zaljubljen, ali znajte da takva vrsta ekstatičnog stanja i intenzivnih emocija obično ne traje dugo.

VAGA

Nećete biti skloni idealizaciji kao obično, zbog čega ćete imati mnogo realniju sliku o sebi i osobi koju volite. To može uzrokovati da se u vama razvije osećaj razočarenja zbog toga što situacija u vašem ljubavnom životu nije ružičasta.

ŠKORPIJA

Ako se partner nije potpuno razočarao u vas, naredne nedelje ćete imati šanse da uspostavite harmoničniji odnos sa izabranom osobom. Shvatićete da je vaša potreba da budete misteriozni destruktivna kada su lični odnosi u pitanju.

Shutterstock


STRELAC

Naredni period će biti mnogo povoljniji kada je ljubavni život u pitanju, pre svega zbog toga što ćete vi biti raspoloženiji za to da uspostavite stabilnost i kontinuitet. Više nećete tražiti avanture, zbog čega će ljubavni život biti stabilniji.

JARAC

 Bićete raspoloženi za to da partneru priredite prijatno iznenađenje. Osećaćete se velikodušno, pa ćete možda kupiti poklon ili napraviti romantičan gest koji uopšte nije očekivan, bar ne od vas.

VODOLIJA

Ovo nije povoljan period za ljubav. Oni koji su u vezi biće relativno zadovoljni i moći će da se nadaju daljem napretku. Ako ste sami, ne očekujte da se nešto posebno značajno desi naredne nedelje.

RIBE

Mnogo toga se dešava u vašem ljubavnom životu i nije sve pozitivno. Lako se zaljubljujete, ali lako se i razočaravate, a to je zato što imate ogromnu potrebu da vidite samo pozitivno u drugima, pa previdite ono što je negativno.

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst