OVAN: Vi ste u svom elementu ovog meseca i svima ste privlačni, pa imate zaista dosta izbora u ljubavnom životu. Ipak, previše izbora nekad ume da napravi isto toliko problema kao nemanje prilika. Ishod će biti loš ako ne uspete da se odlučite.

NAPOKON STIŽE DRUGA ŠANSA! Ova 3 horoskopska znaka ČEKA NOVA LJUBAV – prepustite joj se!

NAPOKON STIŽE DRUGA ŠANSA! Ova 3 horoskopska znaka ČEKA NOVA LJUBAV - prepustite joj se!

OVO JE NAJPRIVLAČNIJI ZNAK U ZODIJAKU! Najtačniji ljubavni horoskop do 28. maja – Bikovima strastvena AVANTURA, a evo treba da bude ISKREN prema partneru

OVO JE NAJPRIVLAČNIJI ZNAK U ZODIJAKU! Najtačniji ljubavni horoskop do 28. maja -  Bikovima strastvena AVANTURA, a evo treba da bude ISKREN prema partneru


NAPOKON STIŽE DRUGA ŠANSA! Ova 3 horoskopska znaka ČEKA NOVA LJUBAV - prepustite joj se!


NAPOKON STIŽE DRUGA ŠANSA! Ova 3 horoskopska znaka ČEKA NOVA LJUBAV – prepustite joj se!

sledeća vest

BIK: U narednom periodu se lako može desiti da doživite strastvenu aferu sa nekim iz kruga prijatelja ili poznanika. Uglavnom će biti prilike za neobavezne ili nedefinisane avanture. Ako ste već u vezi, uzbuđenja će podgrejati ustajale strasti.

BLIZANCI: Monoton kućni život je nešto što će donekle mučiti one koji žive zajedno sa partnerom. Komunikacija neće biti dobra, pa su moguće čarke i nervoza. Ako ste sami, moguće je da ćete biti fokusirani na druge oblasti života.

Pixabay

Ljubav

RAK: Vaš društveni život će biti bogatiji u narednom periodu, što će doneti nove prilike za flert i romansu. Bićete komunikativni i zanimljivi, čak više nego inače, što će takođe biti od pomoći u potrazi za ljubavlju.

U NAREDNIH 7 DANA OVAJ ZNAK ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU! Najtačniji ljubavni horoskop do 21. maja

U NAREDNIH 7 DANA OVAJ ZNAK ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU! Najtačniji ljubavni horoskop do 21. maja

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Saznajte ko će se obogatiti do 5. JUNA

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Saznajte ko će se obogatiti do 5. JUNA

LAV: Vaš ljubavni život je znatno bolji u ovom periodu i taj pozitivan trend će se nastaviti i sledeće nedelje. Lako se može desiti da uđete u ozbiljnu i dugoročnu vezu ili čak da stupite u brak ako za to postoje uslovi.

DEVICA: Naredne nedelje neće biti događaja kada je ljubav u pitanju. U stvari, verovatno ćete patiti od nedostatka konkretnih dešavanja jer ćete biti blokirani u ovoj sferi. Samo ćete maštati, planirati i očekivati, ali malo toga će se zaista dešavati.

Shutterstock

VAGA: Od naredne nedelje opet će biti dosta novih kontakata ili komunikacije sa nekim ko vam se dopada. Bićete društveni i prilike za flert će se same nametati, pa nećete morati previše da se trudite kako biste doživeli nešto zanimljivo u ovoj sferi.

ŠKORPIJA: Lako ćete naći priliku za romansu ako izađete na neko mesto zabave, i posebno ako izađete u društvu kolega i uopšte osoba s kojima radite ili koje rade za vas. Početak nedelje će možda početi sporo, ali posle će sve ići kako ste i priželjkivali.

STRELAC: Pomalo ste divlji u ovom periodu, a to može da zaplaši potencijalne partnere. Delujete neukrotivo i beskompromisno, što je na neki način privlačno, ali je i signal onima koji vas simpatišu da sa vama neće lako izaći na kraj.

JARAC: Ovaj ceo mesec je vrlo povoljan za vas kada je ljubav u pitanju. Osoba s kojom ste biće dobro raspoložena i vrlo pažljiva. Ako ste sami, stupićete u kontakt s nekim kome se dopadate i ko će vas lako osvojiti.

Shutterstock

VODOLIJA: Vrlo ste popularni u ovom periodu iako vam ljubav nije prva na listi prioriteta. Moguće je da ćete se dopasti izvesnoj osobi, ali i da će vas preokupiranost nekim drugim stvarima i sprečiti da primetite da ste probudili interes kod iste.

RIBE: Moguće je da će vaš ljubavni život biti pomalo dosadan u narednom periodu. Ne bi trebalo da očekujete naročito uzbudljive događaje, jer se najverovatnije ništa posebno neće ni desiti. Najbolje je da prihvatite situaciju i sačekate bolje vreme.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)