Većina horoskopskih znakova će imati manjih problema u ljubavnim odnosima.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak naredne sedmice, kada je ljubav u pitanju:

OVAN

Stabilizacija u sferi odnosa. Moguća je promena nabolje ili ulazak u zreliju fazu. Ako ste sami, može vam se dopasti neko stariji od vas ili neko ko je na neki način autoritet. To nije baš najbolji izbor za vas jer biste s takvom osobom imali potrebu da se takmičite.

BIK

Imaćete potrebu da otputujete s voljenom osobom ako je već imate, a tražićete nekog posebnog ako ste sami. Osećaćete da vas negde čeka neko ko je baš za vas i da ćete propustiti priliku ako na neki način ne uspostavite kontakt sa tom osobom.

BLIZANCI

Doživećete nešto dramatično, moguće je da će to donekle biti i ljubavno iskustvo, ali će se, pre svega, odnositi na privlačnost. Neko će vas fascinirati ili ćete vi nekoga opčiniti. Gubitak slobodne volje i sposobnosti da se racionalno sagleda situacija biće ključan.

RAK

Ako ste već u vezi, u vašem odnosu desiće se promene koje su već dugo neophodne. Negativna energija će eksplodirati pod pritiskom negiranja realnosti. Ne bojte se, ako dozvolite promenu, može samo da vam bude bolje.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

U narednom periodu ćete biti vrlo nervozni i svađalački nastrojeni, što neće pomoći da uspostavite harmoniju u odnosu. Ipak, energija koja stoji iza tog ponašanja ume da bude privlačna na izvestan način i može vam doneti uzbuđenje ako već ne ljubav.

DEVICA

Doživećete ljubavno iskustvo koje preobražava. Pre svega, to može biti fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali i dublja povezanost koju ne možete jasno definisati. To će vas zabavljati jer volite da rešavate misterije.

VAGA

Nećete biti toliko usmereni na ljubavne odnose koliko na porodične. Zato se nemojte nadati mnogo čemu ako ste sami, ali ako ste u zajednici, onda možete doživeti romantične trenutke u intimnoj atmosferi svog doma.

ŠKORPIJA

Vi zaista imate veliki višak energije u ovom periodu, koji morate nekako potrošiti. Poznato je da vaša energija može postati veoma destruktivna i napraviti od vas opsesivno i ljubomorno stvorenje, zato se postarajte da je zauzdate.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

Moguće je da ćete upoznati nekog ko je sasvim drugačija osoba od vas, vrlo mračna. Sve će vam to biti egzotično i privlačno, ali ćete i sami znati da to nije neko s kim možete da funkcionišete, ali nećete moći da se oduprete iskušenju.

JARAC

Vi ste poznati po tome što umete da budete negativni i mizantrop. Ta osećanja će vas savladati u narednom periodu i mogu da vam pokvare šanse da doživite ili pronađete ljubav, a posebno da uživate u ljubavi koja je u svojoj osnovi pozitivno osećanje.

VODOLIJA

Doživećete veliku nestabilnost u sferi ljubavi i odnosa. Moguć je čak i raskid veze ako nema drugog rešenja. Ipak, pobrinite se za to da ne napravite taj potez bez prethodnog promišljanja, jer biste mogli impulsivno izazvati raskol i posle se kajati.

RIBE

Možete sresti nekoga ko će vas u isto vreme i privlačiti i plašiti. Zapravo, uplašiće vas snaga sopstvene reakcije i emocija koje će delovati poput zasebnog organizma i teraće vas da radite stvari koje, inače, možda ne biste.


Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 3. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst