Saturn, gospodar karme i vremena, uveliko ide unazad, a Venera se nalazi u Lavu do 5. avgusta, tako smo skloni vraćanju u prošlost i preispitivanju svih odnosa.

OVAN

Bićete više radoznali u ljubavi nego strastveni. Iako ste vi uvek zainteresovani i za fizičku komponentu ljubavi, od ove nedelje više nećete biti toliko opsednuti erotikom, već ćete biti skloni avanturi i površnom pristupu vezi.

BIK

Naredne nedelje će svi vaši apetiti biti ogromni, ljubavni takođe. Iako ćete sebi ugađati na svaki način, moguće je da nećete biti zadovoljni jer će vaša očekivanja biti prevelika i činiće vam se da ništa nije dovoljno dobro.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Bićete aktivniji i privlačniji, ali i oštriji i agresivniji u pristupu i komunikaciji. Zbog toga će vam biti teško da budete u harmoniji sa drugima. Iako je fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada vrlo moguć, harmonična veza nije nešto što će vam biti lako da postignete.

RAK

Naredna sedmica nije period u kome možete da očekujete da se nešto posebno bitno desi ili promeni u vašem ljubavnom životu. Ono što je sigurno jeste da ćete biti bolje raspoloženi, ali ljubav se najverovatnije neće desiti.

LAV

Šarm će vrcati iz vas i zbog toga će svi biti očarani, čak i ako se ne budete trudili da baš svakoga osvojite. Ovo je dobra prilika da nađete nekoga za sebe, jer će izbor biti veliki, a svima ćete se dopadati. Ne budite neodlučni.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Imate prilika i uživate stabilnost u ljubavnom životu. Tako će biti i naredne sedmice, ali je moguće da će vaša očekivanja biti prevelika i nerealna i da ćete zbog toga biti nezadovoljni, čak i ako vaš ljubavni život uopšte nije loš i bez dešavanja.

VAGA

Izlazićete više nego inače, kao i u prethodnom periodu, što je dobro jer je to dobar način da sebi stvorite prilike. Dobro raspoloženje u zabavnom okruženju i druženje će vas inspirisati.

ŠKORPIJA

Bićete vrlo usmereni na posao i obaveze, ali vas u narednom periodu to neće sprečiti da nađete vremena i prilike za romansu, naprotiv. Možda ćete upoznati nekog ko će vas zainteresovati na poslu ili preko posla.

STRELAC 

Komunikacija i druženje će vam biti najbitnije u ovom periodu, zbog čega će kod vas više šanse imati oni s kojima je lako stupiti u kontakt i s kojima delite interesovanje nego oni koji vas samo fizički privlače, bez nekih drugih dodirnih tačaka.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Naredne sedmice ćete imati više sreće u ljubavi. Lako se može desiti da neko prijateljstvo preraste u romansu ili da dobijete priliku da flertujete i osvojite nekoga koga ćete upoznati preko prijatelja.

VODOLIJA

Bićete vrlo emotivni u narednom periodu i vaša potreba za ispunjenjem na emotivnom planu će zbog toga biti veća. Znajte da možete očekivati dobre prilike u ovom periodu. Moguće je da se pojavi neko nov u vašem životu.

RIBE

Opterećeni ste životnim problemima. Čak i ako ne bude nikakvih konkretnih problema, nećete biti naročito raspoloženi za vezu, zbog čega vas ljubav neće toliko interesovati.

Stiže mlad Mesec u Lavu! 4. avgusta se menja sudbina 3 horoskopska znaka

sledeća vest

Originalni tekst