Venera, planeta ljubavi, 17. juna ulazi u Raka, što drugim rečima znači da se romantika vraća na velika vrata. Rakovi, Ribe i Škorpije mogu da očekuju preokret na emotivnom planu.

OVAN

U narednom periodu doživećete neka sitna, ali prijatna iznenađenja. Moguće je da ćete primiti poklon od osobe koja vas simpatiše ili osobe sa kojom ste u vezi. Uzvraćena pažnja u obliku nekog gesta naklonosti biće cenjena od strane izabrane osobe.

BIK

Bićete sposobni da bilo koga osvojite svojom ljupkom ličnošću jer ćete se potpuno otvoriti i pokazati sve kvalitete i mnoge talente koje posedujete. Možda i zapevate ili zasvirate u većem društvu, i izazovete fascinanciju kod prisutnih svojim raskošnim talentom.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Duhovitost vam je uvek obezbeđivala mnoge prilike za ljubav i naklonost osoba kod kojih ste želeli to da izazovete, ali to će biti posebno izraženo u ovom periodu. Imaćete sreće u ljubavi i neće vam se čak činiti ni da morate posebno da se trudite da biste dobili šta želite.

RAK

U ovom periodu ste mnogo zainteresovaniji da izađete iz kuće i upoznate nove ljude. Zbog toga ćete sigurno sebi pribaviti prilike za ljubav ako želite. Moguće je i da razvijete romantična osećanja za nekoga iz kruga prijatelja.

LAV

Moguće je da ćete u ovom periodu ozvaničiti svoju vezu, obznaniti svoju ljubav svetu ulaskom u brak ili barem veridbom. Za one koji su u potrazi za ljubavlju, ovo je sjajan period za to da je nađu s nekim kome se dive.

Foto: Shuterstock

 

DEVICA

Doživećete izvestan napredak u sferi ljubavi. I ukoliko ste skoro izašli iz neke veze ili vam je neko slomio srce, u nedelji koja dolazi doživećete nešto što će vam pomoći da zaboravite na prošlost i da gledate u budućnost puni nade.

VAGA

Vaša sposobnost da sa svakim razgovarate na ravnoj nozi doneće vam nova prijateljstva u narednom periodu, a sa njima i nove prilike za ljubav. Vama nije bitno ko je ko, jer vi sa svakim umete da nađete zajednički jezik.

ŠKORPIJA 

Vi se i dalje nalazite u jednom sjajnom periodu u kome možete očekivati da uživate u ljubavi. Ako ste sami, lako možete naći novu ljubav, a ukoliko ste već u vezi, u ovom periodu će vaša ljubav cvetati i možda napredovati ka braku.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Iako lično niste najbolje raspoloženi i muče vas mnoge neizvesnosti, ljubavni život će vam izvući prosek jer ćete biti izuzetno srećni u sferi ljubavi. Imaćete prilike da provodite vreme u prijatnom društvu izabrane osobe.

JARAC

Ovo je izuzetno plodan period za Jarčeve kada je reč o ljubavi. Moguće je da ćete započeti neku vezu, ili ako ste već u vezi ili braku, možda ćete se odlučiti na proširenje porodice. U svakom slučaju, značajan period pun srećnih događaja i veselja.

VODOLIJA

Iako ste vi jedan od najdruželjubivijih znakova Zodijaka, izgleda da ćete u ovom periodu uglavnom biti raspoloženi da provodite vreme samo sa onima s kojima ste već bliski. Nova poznanstva vas neće mnogo interesovati, zbog čega je ljubav moguća samo sa nekim koga već znate.

RIBE

Bićete vrlo velikodušni i nikakav trošak vam neće biti prevelik kad je u pitanju sreća osobe koju ste izabrali ili koja vas zanima. Zbog toga ćete naići na pozitivne reakcije i vaša dobra volja biće cenjena. Ovo je vrlo povoljan period za ljubav.

Dnevni horoskop za subotu 15. jun! Bikovima blokada u ljubavi, a Vodolije dobijaju pomoć uticajne osobe

sledeća vest

TV

Ako Zapad bude nametao svoj mir, Putin će biti prinuđen da reaguje! Stvara se nova mapa Starog kontinetnta Srpsko jedinstvo trn u oku Zagrebu i Sarajevu! Vučić želi region mira i stabilnosti (VIDEO) Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

Live TV

Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

U novom izdanju emisije Rat uživo, o aktuelnim ratnim žarištima u svetu, odnosima Rusije i Zapada, ali i o mirovnom samitu u Švajcarskoj, govorili su gosti prof. Miloš Laban, politički analitičar, Danijel Simić, osnivač portala „Frontal.rs“, Dejan Jelača, novinar i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju.

Amerika sprema svog vazala za rat sa Putinom! Zarobljena Evropa živi u strahu od

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst