Venera, planeta ljubavi, sutra ulazi u Ribe, gde donosi veliki emotivni preokret za Rakove, Ribe i Škorpije.

OVAN

Biće vam bitnije da se družite i doživite nešto novo, nego da ostvarite stabilnost u ljubavi. Moguć je niz flertova ili interes koji iznenada plane, ali se isto tako ubrzo i ugasi. Sve u svemu, ovo nije vreme za dugoročnu vezu ili obavezivanje, već za istraživanje.

BIK

U narednom periodu će vas privlačiti osobe koje su snažne i pravedne, koje su zaštitinički nastrojene prema drugima. Zbog toga bi mogao da vam se dopadne neko ko radi pri vojsci ili policiji, ali i neko ko je jednostavno fizički i mentalno snažna osoba.

Zainteresovaće vas neko nov ili ćete razviti romantična osećanja prema nekome iz kruga prijatelja. Takođe, moguće je da nađete ljubav uz pomoć interneta, ali ne očekujte da to bude nešto što će potrajati.

Foto: Shutterstock

 

RAK

U narednom periodu ćete posebno povesti računa o svom izgledu, imidžu. Trudićete se da formirate sliku o sebi kao uspešnoj osobi, koja će biti ekstra privlačna, zbog čega ćete privući pažnju i imati više prilika u ovoj sferi.

LAV 

Imaćete problema u ljubavnom životu, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. Osoba sa kojom ste će težiti samostalnosti i slobodi. Zbog toga bi ljubomora mogla da se probudi i izazove još veći razdor u odnosu.

DEVICA

Moguće je da ćete se vratiti nekome s kim ste bili u prošlosti, možda čak skorijoj prošlosti. Više ćete biti okrenuti prošlosti nego budućosti i neko ko vam je već poznat će vam delovati prihvatljivije nego bilo ko nov, koliko god da novine mogu da budu uzbudljive.

Foto: Shutterstock

 

VAGA 

Bićete više okupirani poslom nego ljubavlju, a partner bi mogao da postane nemiran i traži više slobode za sebe. Ako potpuno zapostavite svoj ljubavni život, može čak doći i do raskida veze ili promene dinamike u vezi.

ŠKORPIJA

U narednom periodu ćete biti dinamični i mnogo otvoreniji za nove kontakte nego inače. Moguće je čak da ugrabite priliku za flert na nekoj od društvenih mreža, što je inače po vama sasvim neromantičan način povezivanja sa drugima.

STRELAC

Situacija će se rasčistiti u vašem ljubavnom žvotu, stvari će postati jasnije i vrlo je bitno da budete potpuno otvoreni i iskreni prema partneru ili osobi koja vam se dopada. To je jedni način da izbegnete nesporazume.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

U vašem ljubavnom životu će vladati sličan trend koji je zavladao pre više dana. Odnosi će biti ili puni sumnji ili nejasni, nedefinisani. Imaćete utisak da vam sve izmiče i da ne možete da se pouzdate u posvećenost partnera.

VODOLIJA

 U nedelji koja dolazi će vam biti najbitnije da je vaš ljubavni život dinamičan, da se uvek nešto dešava i nema dosade. Najbolji način da vaš partner zadrži vašu pažnju i interes je da vam priredi iznenađenje.

RIBA

Vaša urođena sklonost ka povlačenju i tajnovitost će biti izraženija i praviti probleme ako tražite novu ljubav, ali s obzirom na to da će planeta lepote i ljubavi, Venera, ući u vaš znak, možete očekivati harmonju u odnosu. 

Ovog datuma stiže novac! U martu ćete se obogatiti  - spas za sve znakove Zodijaka

sledeća vest

Originalni tekst