Rolerkoster emocija, smeh, ali i suze, sve to očekuje horoskopske znake naredne sedmice.

OVAN

Vaša strastvena priroda će vas daleko odvesti. Možete se zaljubiti u nekoga pod uticajem iste i samo zbog toga što ćete intenzivno razmišljati o toj osobi. Kasnije vam neće biti jasno šta se to desilo u vama i zašto ste se tako brzo zaljubili.

BIK

Imaćete dobru komunikaciju sa drugima i možete ostvariti više novih poznanstava i kontakata, ali ništa konkretno, romantično se neće desiti. Ovo i nije vreme za realizaciju romantičnih težnji, već više za ostvarivanje novih kontakata.

BLIZANCI

Bićete puni nade i planova za budućnost, ali oni neće biti dovoljno realni da bi se ostvarili. Iako ste veći deo vremena praktični i realista i vama se desi nekada da se zanesete i da ne vidite stvari onakvim kakve jesu, već onakvim kakve želite da budu.

RAK

Niste u naročito povoljnom periodu za ljubav i toga ćete biti bolno svesni i ove nedelje. Najbolje bi bilo da se okrenete nekim drugim sferama života i sačekate bolja vremena. Ako to ne budete uradili, bićete vrlo frustrirani nedostatkom prilika za ljubav.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

U narednom periodu ćete biti usmereni na neke druge oblasti života i možda nećete doživeti mnogo toga na planu ljubavi, ali to ne znači da nećete želeti da doživite nešto posebno. Svakako ćete to želeti i biti nezadovoljni zbog toga što nemate priliku za to.

DEVICA

Dobar i prijateljski odnos između vas i partnera biće vam bitniji od romantike. U vezi sa tim i ako ste sami, možda se i zaljubite u nekog ko vam je prijatelj. Svakako vam druženje sa širim krugom ljudi može samo pomoći da ili ostvarite odnos ili učvrstite postojeći.

VAGA

Bićete razočarani svojim ljubavnim životom, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. Težićete tome da doživite nešto posebno, ljubav o kojoj ste sanjali i zbog toga možete imati problema u vezi. Potrudite se da budete iskreni jer će vaše tajne svakako izaći u javnost.

ŠKORPIJA

Ovo je period pun događaja za vas. Izgleda da ćete upoznati nekoga ko će vas potpuno opčiniti, pa čak ni vaša skeptična priroda neće pomoći u tome da zadržite kontrolu. Stvari bi mogle potpuno da se otrgnu i odvedu vas negde gde niste očekivali da stignete.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

Vas ne plaši nikakav eksperiment i ove nedelje ćete biti raspoloženi da isprobate nešto novo. Ovo može biti nešto banalno, kao seks pod uticajem alkohola, a može da bude i uzvišeno kao osećaj bezuslovne ili večne ljubavi.

JARAC

Bićete skloni čulnim užicima, ali u isto vreme se možete osetiti nesposobno za to da se zaista otvorite prema drugima. Zbog toga biste mogli da izbegavate realizaciju nekog odnosa i odlažete ulazak u vezu ili uopšte razvoj događaja.

VODOLIJA

Moguće je da ćete ostvariti tajnu vezu ili ćete tajiti svoja osećanja prema izabranoj osobi. Takođe, može vas zainteresovati neko ko je nepristupačan ili živi daleko. Bićete skloni tome da fantazirate o nemogućoj ljubavi, zbog čega se možete osetiti usamljeno i razočarano.

RIBE

Naredne nedelje ćete biti vrlo senzitivni, što u vašem slučaju nešto znači, jer ste vi i inače vrlo emotivni. Zbog toga se možete zaljubiti sasvim beznadežno i patiti. Možda se i razočarate u nekog koga volite, ali sve što se ove nedelje dešava ne treba da shvatate kao parametar bilo čijeg ponašanja.


Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 13. januara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst