Poznata pjevačica Neda Ukraden je oduvijek važila za jednu od najljepših dama na estradnom nebu, a muškarci širom regiona i danas uzdišu za njom.

Kada je riječ o njenom privatnom životu ono što je poznato jeste da je bila udata za Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. Sa njim je dobila kćerku Jelenu preminuo je u 77. godini života od posljedica moždanog udara i od tada pjževačica retko govori o svojoj privatnosti.

S obzirom na to da pjevačica iz godine u godinu izgleda sve bolje, mnogi su željni da saznaju da li postoji muškarac koji je osvojio njeno srce. Mediji često špekulišu kakav je emotivni status Nede Ukraden, ali pjevačica je jednom prilikom svima objasnila kakvo je stanje na tom polju.

– Moj ljubavni život toliko je siromašan da hitno moram nešto da izmislim. Imala sam jedan brak, i to sam se jedva udala. Ne jedva što me nije htio ženiti, nego sam ja jedna naopaka žena. Sa Jeleninim tatom sam cijeli život održavala dobar odnos. Kad prestane ljubav, ne znači da moram da mrzim tog čovjeka. Sa ljudima koje sam voljela, a nije ih bilo mnogo, nastojala sam da te veze maratonski održavam. I kad sam vidjela da nema ništa od njih i kada mi je bilo jasno da će se ugasiti, ja sam to nekako održavala. Ne mogu tako lako iz kreveta u krevet. Staromodna sam i vrlo oprezna – izjavila je tada pjevačica, a prenosi Story.

Ipak sada se pojavila jedna fotografija koja je izazvala mnogo špekulacija. Naime, njena kćerka je na svoj Instagram nalog dočarala atmosferu sa proslave 1. maja, a mnogi su se pitali ko je misteriozni gospodin koji sjedi do Nede i da li je on zaslužan za njen širok osmijeh i prelijep izgled.

(Express/paparazzo.rs)

Originalni tekst