Autor: Promo

21.02.2024

11: 51

Ljubav bez granica: Dragana se posle obaranja rekorda Arene sat vremena fotografisala sa fanovima

Goran Jovanović

Estrada

Tokom četiri decenije karijere Dragana Mirković uvek je isticala kako ima najbolju publiku i da sa njima gaji specijalni odnos, a to je i potvrdila po završetku spektakla u Areni.

Nakon što je oborila rekord dvorane koncertom koji je trajao. više od četiri i po sata, regionalna folk zvezda dala je izjavu za medije da bi se odatle odmah uputila u dvoranu u kojoj su je strpljivo čekali obožavaoci.

Neumorna kada je publika u pitanju, Dragana se sa više od stotinu fanova fotografisala duže od sat vremena.

Pogledajte kako je to izgledalo:


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected].

Originalni tekst