Osvanulo je božićno jutro u domu Jelene Karleuše, iako nije poznata kao vjernik, naprotiv, često ističe da je ateista, ne krije da poštuje tradiciju prvenstveno zbog dvije kćerke koje ima iz braka sa, još uvijek zakonitim suprugom Duškom Tošićem. Prethodni Božić, Jelena je provela u ne tako lijepom svjetlu, budući da je prijavila Duška za nasilje u porodici.

Izgleda da je odlučila da ovog puta, sve okrene iz korjena, te se posveti sebi i svojim, kako ona kaže dječacima, pogotovo imajući na umu skandal oko njenog razvoda i medijskog prepucavanja sa suprugom.

Pop zvijezda je iskoristila prelijep sunčan dan, kako bi u šetnju izvela svoje ljubimce, dva psa od kojih je jedan udomljen, ali i mačka. Jelena je poznata kao veliki borac za prava životinja, te ne čudi zašto je baš u ovom društvu odlučila da provodi dan.

Podijelila je snimak uživanja na svom instagram profilu, a zvijezda je svakako bio njen pomenuti mačak Cican.

Foto: Ig

– Cicane moj, ljepotanu moj, dođi. Cicane, šta radiš to? Nemoj tako po ulici da se valjaš… Ne. Ustani, Cicane. Prljavo je. Hajmo kući, dječaci – rekla je Karleuša.

Foto: Ig

Prizor je uspio da nasmije i Jelenu, koja nije mogla da prikrije smijeh dok ga je “opominjala” da se ne valja po prašini.

(express/srbijadanas)

Originalni tekst