Kompanija Lilly Drogerie obeležila je početak akcije popusta na proizvode za negu tela u saradnji sa brendom Nivea.

Tokom trajanja ove akcije, svi proizvodi za negu tela biće sniženi do 30 odsto, pa će kupci moći da svojoj koži pruže sve što joj je potrebno tokom vrelih letnjih dana po povoljnim cenama.

Koža je najveći organ ljudskog tela, zbog čega je potrebno da joj posvetimo naročitu pažnju i negu, kako bi bila zdrava i hidrirana tokom cele godine. Osim toga, koža je ogledalo našeg fizičkog i mentalnog zdravlja, a tokom leta je izložena i raznim spoljašnjim uticajima, koji mogu narušiti njeno blagostanje. Zbog toga je važno da joj pružimo svakodnevnu negu kvalitetnim proizvodima, koji će učiniti da se osećamo blistavo u svakom trenutku.

Na događaju koji je okupio veliki broj blogerki i medija, održana je zanimljiva aktivacija tokom koje su takmičarke pokazale svoje veštine, a pobednica je osvojila vrednu nagradu u iznosu od 24.000 dinara koje će iskoristi na kupovinu proizvoda namenjenu u humanitarne svrhe.

Akcija do 30 odsto popusta na proizvode za negu tela trajaće u svim Lilly drogerijama i na online shop-u od 15. do 28. jula.

Post Views: 40

Originalni tekst