Kao bomba je danas odjeknula vijest da je Sanja Kužet u blagoslovenom stanju i da očekuje trećeg sina. Od tad svi se pitaju ko je Nemanja Živojinović, Sanjin izabranik koji se rijetko eksponira u javnosti, a kome će Sanja uskoro podariti drugog nasljednika.

Malo ko zna da najljepša voditeljica svom izabraniku još uvijek nije izgovorila sudbonosno „da“, iako godinama žive zajedno.

Sanja je otkrila da je vjenčanicu obukla samo jednom u životu i to na vjenčanju sa prvim suprugom Zoranom Piperom za kog se udala trudna. O razlozima zbog kojih još uvijek nije rekla „da“ Nemanji Živojinoviću govorila je za medije.

– Ja sam bila u drugom stanju kada sam se udala prvi put. Lijepe uspomene, mislim iskreno to su zaista u tom trenutku bile jedne jako važne i lijepe stvari za mene. Drugi put nisam obukla vjenčanicu, ne zato što nismo moj sadašnji partner i ja željeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti. Mi od kako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non – stop nam se nešto dešava. Mi zaista nismo imali nekog predaha u tom smislu da se tim vjenčanjem bavimo. Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo, nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne bježimo od toga, ko zna možda će se to desiti u nekom trenutku ali i ovako nam je sjajno – ispričala je Sanja.

Ljubav sa Nemanjom desila joj se prije prvog braka, ali su se godinama kasnije ponovo spojili.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumijemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – objasnila je Kužetova, dok je za Grand otkrila zbog čega ne eksponira svoj ljubavni život.

Kao su mnogi očekivali da njenog izabranika vide u bekstejdžu tokom finala „Zvezda Granda“, Sanja je otkrila zbog čega se on nije pojavio i da li ga zaista krije od javnosti.

– Ma ne, mi smo dugo zajedno. Normalno se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije. Samo prosto mislim da njemu nije mjesto na finalu. To je moje radno mjesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni dio njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno tu nije nikakav problem i da nas uslikaju – rekla je Sanja.

(express/kurir)

Originalni tekst