Bivši zadrugar Bilal Brajlović, koji je široj javnosti postao poznat tokom učešća u šestoj sezoni popularnog rijalitija, pokazao je prije nekoliko dana svoju novu djevojku. Bilal je pozirao sa vatrenom plavušom, a danas je pokazao i kako uživa sa njom.

Foto: Ig

Međutim, Bilal i dalje ne može da se distancira od svoje konekcije sa bivšom djevojkom Majom Marinković. Naime, ispod objave sa novom djevojkom, većina komentara se osvrnula na njegov odnos sa Majom.

Foto: Ig

– Nek duvaju dušmani – napisao je Bilal ispod objave sa novom djevojkom na društvenoj mreži Instagram.

“Lijepa ti djevojka i zgodna, Biki, ali nije Makica jbg”, “Samo neka Maja uživa sama, super je, ne trebaju joj ovakvi mekušci”, “Kaže Maja M. da ti je mali”, “Koga briga za te tvoje?”, “I on nekome zna da morališe. Kako je obuče, a ovo je za 1 do 7 dana. Živi bili pa vidjeli, Bilal je to”, “Stigla nam Nova godina i nova snaha”, “Super, uživaj i blokiraj ove hejtere sa fejk profila, ne trebaju ti njihovi komentari”, samo su neki od komentara ispod Bilalove objave.

Podsjetimo, Maja Marinković se trenutno nalazi u “Eliti”. Ušla je u rijaliti kao slobodna djevojka koja, po sopstvenom priznanju, i dalje voli Filipa Cara. Bilala ne spominje toliko često, ali kad ga spomene, uvijek izgovori nešto ružno o njemu i kaje se zbog veze koju su imali.

(express/republika)

Originalni tekst