Lidija Bačić je ponovo opravdala titulu jedne od najzgodnijih Hrvatica. Fotografisala se u minijaturnom bikiniju, a kao i uvijek, u komentarima je prikupila veliki broj pohvala.

“Ova fotografiju bi trebala biti u Louvreu”, “Mnogo si zgodna i lijepa”, “Dva remek – djela u jednoj fotografiji”, “Bez greške”, samo su neke od njih.

Ova atraktivna pjevačica je u aprilu prošle godine ispričala kako je članovi njene porodice više ne pitaju o udaji niti rađanju djece jer su konačno shvatili da je u potpunosti posvećena karijeri. No, nedavno je fanove iznenadila priznanjem da ipak želi da ima djecu.

“Vidim se kao majka. Jako volim djecu. Biće to brzo, sigurno neću još dugo čekati”, rekla je.

Njen ljubavni život odavno intrigira javnosti, ali ona nikada ne govori o njemu. Kaže da će za njega svi saznati jednog dana kada odluči da se uda.

“Ja nekako volim svoj privatni život držati za sebe, takva sam po prirodi. Ne volim eksponirati gdje živim, gdje idem, šta radim. Nisam taj tip. Jednostavno nisam nikad bila pa tako i što se tiče ljubavi, ali kad bude onaj pravi, to se jednostavno neće moći sakriti”, rekla je ranije za Magazin In.

Originalni tekst