Sasvim je izvjesno da će se bivši cimeri iz rijalitija u narednom periodu naći pred licem pravde, naročito Ivan i Jelena, Ša i Vanja, Anita i Matora kao i Jelena sa Žanom, ali i Janjuševa Ena sa Aneli.

Da rijaliti traje i poslije rijalitija dokaz su sukobi koji ne jenjavaju. Nakon što su izašli sa imanja u Šimanovcima, bivši cimeri su odgledali klipove u kojima postaju svjesni ogovaranja, napada i smicalica u rijalitiju što ih je potpuno razjarilo, pa će mnogi potražiti pravdu na sudu.

  • Janjuševa supruga Ena već je tužila Aneli Ahmić i njihovo ročište je zakazano. Ona tereti Aneli za uvrede koje je izrekla na njen račun i izjave da je k**va. Zbog oštrog jezika pred licem pravde bi mogli da se nađu Nenad Aleksić Ša i njegova bivša supruga Vanja, od koje se razveo dok je bio u rijalitiju. Tu se ne zna ko će prvi presaviti tabak, ona za to što joj on prijeti ili on zato što je revoltiran jer je u javnost pustila njihove privatne prepiske, a planira još mnogo prljavog veša da iznese – priča izvor upoznat sa čitavom situacijom za “Blic”.

Navodi se i to da će Jovana Tomić Matora tužiti Anitu kada bude vidjela šta joj je sve radila iza leđa.

  • Matora je jako tužna zbog svega i bijesna zbog pobjede žene koja je iznevjerila. Jovana može mnogo toga da trpi, ali već sada je prijatelji ubjeđuju da presavije tabak i tuži Anitu za sve što joj je uradila. Takođe, Aniti neće biti dobro ako Tomić progovori o svemu, svadbi i svemu što se dešavalo prije i poslije toga. Pred licem pravde će se naći i Ivan Marinković i Jelena, jer njihov razvod neće moći da prođe glatko, kako je to Ilić mislila da hoće. Ivan je revoltiran i zbog svega za šta ga je optužila javno i to će iskoristiti na sudu, kao i ona protiv njega. U njihovom odnosu će se mjeriti svaka riječ – priča još izvor.

Navodno, sve je bliža odluka i da Jelena i Žana završe na sudu zbog sukoba nakon finala koje je rezultiralo fizičkim nasiljem, piše pomenuti medij.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst