Nezapamćeno dobra i pozitivna atmosfera vladala je na snimaju novogodišnje emisije „Zvezde Granda“ koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Na samom početku se šef parade Saša Popović obratio članovim žirija sa jednom važnom porukom i naređenjem.

– Danas da budete veseli, nema spavanja i lijepo da se slikate – rekao je Popović, a Đorđe David je odmah prihvatio ovo naređenje i pozvao kolege iz žirija da izađu na scenu.

Dok je Ceca pozirala, Mili i Ana su malo proćaskali, pa su zajedno došli do zaključka da je njima odlična zabava uvijek.

– Nama je Nova godina svaki dan! – sa ovim njihovim zaključkom se saglasila i Snežana Đurišić koja je iz svoje stolice poručila:

– I meni je!

Marija je ipak bila drugog mišljenja, pa je svima rekla:

– Meni baš i nije!

Popović je uložio sve napore da oraspoloži Mariju, pa je dao jedan predlog koji je dodatno iznervirao pjevačicu:

– Ajde Maro, živni malo, naručićemo ti salatu – rekao je Saša, a onda je Viki dala bolji prijedlog koji je još više izbacio Mariju iz takta:

– Naručićemo ti i baklave, ćevape i pečenje, ma sve – rekla je Viki, a Šerifovićeva je bijesno ustala sa stolice, bacila flašu i žestoko im odbrusila:

– Znate da sam na dijeti! – rekla je Marija, dok je Bosanac kroz smijeh nastavio sa provokacijama:

– Znam, znam, čuo sam!

Foto: Printscreen

Najveselija na snimanju je bila svakako voditeljica Sanja Kužet koja je pokazala svoje vitko tijelo i time stavila do znanja da njoj dijeta nije potrebna.

– Kome još treba dijeta za Novu godinu? – rekla je Sanja, a Ana Bekuta je kroz smijeh odgovorila:

– Meni ne!

Marija je nakon ovih provokacija sa osmijehom na licu i vidno raspoloženija čestitala Novu godinu svim gledaocima riječima:

– Sretna Nova godina, da ste mi živi, zdravi i pravi.

(express/grandonline)

Originalni tekst