Lepi Mića tvrdi da je Ana Ćurčić uradila istu stvar kao Anđela Đuričić – rasturila vezu! On je optužio bivšu suprugu Zvezdana Slavnića da je rastavila Acu Bulića od dugogodišnje partnerke!

On smatra da je Ana čak i gora od Anđele, jer ju je žestoko osuđivala.

Foto: Printscreen

 

Sve što je pričala u ‘Zadruzi’, palo je u vodu! Po čemu se zapravo razlikuju Ana i Anđela?! Ni po čemu! Ako je Anđelu nazivala Zvezdanovom ljubavnicom i optuživala ju je da joj je rasturila brak, onda je i ona uradila istu stvar sa Acom Bulićem. Čovek je bio zauzet – kaže Lepi Mića.

On dodaje da bi Ćurčićeva trebalo javno da se izvini Bulićevoj nevenčanoj supruzi:

Foto: Novak Đurović/Printscreen

 

Na pitanja kako Acina partnerka reaguje na njihov prisan odnos, Ana je govorila da ta žena zna da su oni samo prijatelji. Govorila je i da ju je ona zagrlila posle finala i rekla joj: ‘Svaka ti čast na svemu što si preživela!’ Pa Anđela Đuričić makar nju nije poznavala kad se smuvala sa Zvezdanom! Ovo je još gore. Treba da joj se javno izvini za sve.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Lepi Mića smatra da je Ana ovim postupkom zadala sebi ozbiljan autogol.

Pokazala je da je folirant! To sam sve vreme tvrdio u rijalitiju, iako su me mnogi napadali. Da se razumemo, nemam ništa protiv njene veze sa Acom, ako postoje emocije. Tako isto nisam zamerao vezu Anđeli i Zvezdanu. Ostao sam dosledan, Ana nije – zaključuje pevač

S druge strane, Ana Ćurčić tvrdi da je Aca Bulić bio slobodan u trenutku kad su posle 26 godina obnovili vezu.

Nisam ljubavnica, niti sam ikome rasturila vezu. Aca je bio slobodan kad smo se pomirili. On je moja velika ljubav, konačno sam srećna. Imamo ogromnu podršku ljudi, jer su mnogi navijali za naše pomirenje. Zvezdan me više ne zanima, ostao je u prošlosti – kaže ona.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst