Jelena Karleuša je putem svog Instagram profila objavila srećne vesti iz svog doma, pa još jednom dokazala svoju humanost.

Pop diva Jelena Karleuša poznata je kao veliki borac za zaštitu životinja, a do sada je sedam kučića i mačića spasila tužne sudbine, te im pružila neophodne uslove u svom domu.

Foto: printscreen instagram

 

Jelena često na svom Instagram profilu objavljuje snimke i fotografije sa svojim ljubimcima, a najveću pažnju posvećuje mužjaku staforda, kome je dala ime Alfa i kojeg je spasila od smrti nakon što su mu odsečene prednje šape.

Foto: printscreen instagram

 

Karleuša je danas ponovo podsetila na svoju humanost, pa pokazala novog člana u njenom domu, a u pitanju je staford, iz istog legla iz kojeg je spašeni Alfa, a koji je duži period bio u azilu za napuštene životinje.

Diva je novom ljubimcu dala ime Omega, te ta dva psa nose imena njenih albuma.

Foto: printscreen instagram

 

– Moj lepotan Alfa danas je doživeo još jednu lepu stvar. Dovela sam njegovog rođenog brata koji je takođe bio izbačen na ulicu i do sada je bio u azilu gde niko nije hteo da ga usvoji. Usvojila sam ga ja… Gde je mesto za sedam životinja, tu je i za osmu. Dobrodošao u svoj novi dom Omega – napisala je pevačica u objavi.

Haris se grlio s nepoznatom devojkom! Sin Kan sve gledao (VIDEO)

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst