Lepa Lukić nedavno se vratila iz Kanade, a cijeli put joj je kako kaže prisjeo, zbog čega neko vrijeme ne planira da ide avionom. Međutim, nju je u Beogradu dočekala jedna jako tužna vijest, da je zdravstveno stanje njene kolegice Vesne Zmijanac narušeno i da je hitno operisana. To je pjevačicu mnogo potreslo.

Lepa Lukić od kako joj je umrla jako bliska prijateljica i kolegica Merima Njegomir skoro da se povukla. Nema je više na gradskim dešavanjima i promocijama, a gostovanja po emisijama je svela na minimum.

Vrijeme provodi u svom stanu na Žarkovu, a otkrila je i kako se osjećala kada je čula da je Vesna Zmijanac hitno operisana.

– Jako sam se zabrinula za Vesnu Zmijanac kada sam čula da loše zdravstveno i da je morala na hitnu operaciju. Baš mi je žao. Ne vrijedi, stresno je sada sve i eto to se onda odrazi na zdravlje. Vesna je mlađa od mene, ali bolest ne bira godine. Planiram da je zovem, da se čujem sa njom, ali nemam njen telefon. Morat ću da nabavim od nekoga sa estrade i da je pitam kako je i da li joj nešto treba. Iako je sigurno Nikolija kod nje na Bukulji i sve joj pomaže – kaže Lepa.

(Express/Espreso)

Originalni tekst