„Ona je energetska bomba i “kliknuli” bismo.“

Mlad, perspektivan i svoj, treper Leggio polako, ali sigurno krči put na estradnom nebu. Svoju muzičku karijeru započeo je veoma mlad sa čak dve pesme koje su pobrale odlične komentare publike kao i preglede na muzičkim platformama.

Foto: Privatna arhiva

 

Leggio, koliko odricanja je bilo potrebno da stvoriš svoje ime u popularnom trepu na našem podneblju?

-Mnogo odricanja, truda i rada sam uložio, jer samo tako mogu da očekujem uspeh. Još kao mali znao sam put kojim ću ići. Muzika mi je sve. Publici sam pripremio album prvenac “Svitanje” sa čak osam novih pesama koje će biti objavljene polovinom marta.ž

Foto: Privatna arhiva

 

Da li privatno slušaš modernu muziku i čije pesme ti se najviše dopadaju?

-Upućen sam potpuno u modernu muziku koju stvaram i koju privatno slušam. Konkretno, najviše mi se dopada kako to radi Corona, zatim Nucci, Voyage…Pre svega momci su kulturni, prizemni i sasvim drugačiji od svih ostalih. Želim da kažem isto i da je najlakše probiti se prostaklukom, rijaliti formatom, starletama, nisam pobornik toga. Više sam za kvalitet i talenat.

Foto: Privatna arhiva

 

A kad smo kod koleginica, da li bi mogao da izdvojiš bar jednu koja bi mogla da ti parira?

– Čuo sam da je Radi Manojlović polubrat odbio saradnju i duet. Eto, ja čekam Radu ili je Rada čekala mene. Mnogo mi se dopada i voleo bih duet sa njom. Dobra je riba, a o vokalnim sposobnostima da ne govorimo! Mislim da tek dolazi njeno vreme! Isto tako, interesantna mi je voditeljka Jovana Jeremić. Ona je energetska bomba i “kliknuli” bismo – zaključio je reper uz osmeh.


Originalni tekst